Huawei dizüstü bilgisayar çıkartacak! Huawei dizüstü bilgisayarın özellikleri bakın neler

Huawei dizüstü bilgisayar çıkartacak! Huawei dizüstü bilgisayarın özellikleri bakın neler

Yeni modelleri ile akıllı telefon sektöründe hızla ilerleyen Çinli teknoloji devi Huawei, dizüstü bilgisayar sektörüne de girmeye hazırlanıyor. Huawei'nin çıkartacağı dizüstü bilgisayar teknoloji dünyasında büyük merak uyandırdı. Huawei dizüstü bilgisayar

Kullanıcı tarafından en çok tercih edilen Akıllı Telefon firmalarının başında gelen Çinli Huawei, firması artık dizüstü bilgisayar üretecek. Huawei, peki ne zaman dizüstü bilgisayar pazarına girecek iştedetaylar.

Çinli Huawei, son olarak piyasaya çıkardığı Huawei Mate S ve Huawei P8 modelleriyle akıllı telefon pazarındaki son hamlelerini yapmıştı. Samsung ve Apple’ın ardında akıllı telefon pazarındaki yerini kuvvetlendirmek için çalışmalarını sürdüren Huawei, görünüşe göre başka pazarlar için de planlar yapıyor.

Gelen raporlara göre Huawei dizüstü bilgisayar pazarına giriş yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu modelin adı ise “MateBook” olacak.

Diğer taraftan Huawei, Çin’de “MateBook” ismini tescil ettirmişti. Bu da bu söylentileri kuvvetlendiriyor. Ancak şu an için MateBook’un bir PC modelimi yoksa tablet/PC hibridi bir cihaz mı olacak bilinmiyor.

Bildiğiniz üzere bir diğer Çinli firma olan Xiaomi de dizüstü bilgisayar pazarına giriş yapmak için gün sayıyor. Huawei dizüstü bilgisayarlarının ne zaman çıkacağı ise büyük bir merak konusu. Teknoloji dünyasının da büyük bir heyecanla beklediği Huawei dizüstü bilgisayarlara bakalım kullanıcıların yorumları ne olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.