Hızlı Araba Yarışları Nerede Oynanır?

Hızlı Araba Yarışları Nerede Oynanır?

Araba yarışları binlerce oyuncunun en çok beğendiği oyundur. Oyuncular araba yarışları yaparak sürekli olarak en iyi olmayı amaçlar ve bu amaca ulaşırken elinden geleni ardına koymaz.

Araba yarışları binlerce oyuncunun en çok beğendiği oyundur. Oyuncular araba yarışları yaparak sürekli olarak en iyi olmayı amaçlar ve bu amaca ulaşırken elinden geleni ardına koymaz. Araba yarışları ise internet sitelerinde flash oyun olarak yayımlanır.Oyuncu siteye giriş yapar ve seçtiği herhangi bir araba yarışı oyununu giriş yapar .Ne bir üyelik yapılması istenir ne de herhangi bir bilgi girmesi istenir .Belki iki kişilik araba yarışlarında oyuncular arasında karışıklık olmasın diye isim yazma şansı tanınmıştır.Araba yarışları oyunlarının sadece yüklenmesini bekleyeceksiniz ve işlem tamamlandı .Artık istediğiniz kadar oyunu yeni baştan veya yeni ayarlar ile oynayabilirsiniz. Oyunların boyutu küçük olunca yüklenme süresi  de kısa olacaktır.

Araba Oyununda Veriler Silinir

Otobüs oyunları oynamak isteyip girmiş olduğunu araba oyunu sitesinde seçmiş olduğunuz herhangi bir oyunu oynadınız ve bir ilerleme kayıt ettiniz. Bu kaydın silinmesini istemiyorsunuz ancak bu imkansızdır. Flash oyunlarda böyle bir özelliğe pek rastlanmaz bu nedenle bir oyunu kapatmadan önce tam bitirdiğinize veya kapattığınız zaman pişman olmamanız gerek. Oyunda bulunan ilerleme kayıt edilmeyince bir sonraki oyunu açtığınız zaman veya hemen sayfayı yenilediğiniz zaman açtığınız oyunda her şey sıfırlanmış olacak. Bunun farkında olarak oynadığınız zaman sorun olmayacaktır.

Araba Oyunlarında Yaşanan Sorunlar

http://www.arabaoyunuoyna.com.tr/ sitesine girdiniz ve herhangi bir oyunu açmak istediniz ancak size oyunun yükleniyor yazan ekranı çıkmıyorsa öncelikle bir adobe ve java güncellemesi yapıp bilgisayarı yeni baştan başlatmak gerekiyor. Bu yöntemler çalışırsa herhangi bir sorun olmayacaktır. Eğer hala araba oyunlarında soru yaşanıyorsa farklı bir tarayıcı kullanarak oyunu tekrar açmaya çalışın. Araba Oyun tarayıcıdan kaynaklanıyorsa ve bu tarayıcıyı kullanmak istemiyorsanız java oyunları indirip oynatma programlarını kullanabilirsiniz. Araba oyunları ile ilgili başka problemler yaşıyorsanız hemen oyunun altına yorum yaparak yöneticiye duyurabilirisiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.