Hagi'nin Galatasaray Maç Yorumu 

Hagi'nin Galatasaray Maç Yorumu 

Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi top koşturduğu Rangers takımının, dün akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi playoff karşılaşmasında Galatasaray karşısındaki galibiyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi top koşturduğu Rangers takımının, dün akşam oynanan UEFA Avrupa Ligi playoff karşılaşmasında Galatasaray karşısındaki galibiyetleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Takımı Galatasaray'ı 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

İstanbul doğumlu 21 yaşındaki Ianis Hagi, "Dün gece gerçekten çok özeldi. Galatasaray'a karşı oynamak benim ve ailem için çok şey ifade ediyordu. Takımım Avrupa Ligi'nde yola devam etti, buna yardım ettiğim için çok mutluyum." paylaşımını yaptı.

Kariyerinde Viitorul Constanta, Fiorentina ve Genk formalarını giyen Hagi ile İskoç ekibi Rangers, mayıs ayında uzun süreli sözleşme imzalamıştı. 

Transferlerden anınca haberdar olun

Teknolojinin hayatımıza girmesi ile birlikte her türlü bilgiye anında ulaşabilmemiz ve bu sayede bilgi çağını en iyi şekilde yaşayarak, tüm olaylardan haberdar olmamız ile birlikte günümüz dünyasında internet bizim vazgeçilmezlerimiz arasında olmaktadır. Böyle olunca da insanlar her türlü bilgiyi anında işin uzmanı internet sitelerinden alabilmektedirler. Ayrıca haber siteleri ise malumunuzdur ki en çok tık alan siteler olmasından dolayı ve en çok talep gören sitelerin başında gelmeleri ile birlikte, her türlü bilgiyi almak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasına geliyor. Burada önemli olan tutkunu olduğunuz alanlardan sizlere haberlerin sunulması olacaktır. Çünkü üçüncü sayfa haberlerinden kimse hoşnut olmayacağı gibi, takip edenlerin de çok fazla olmadığı bir gerçektir. Ama spor haberleri için aynısını söylemek mümkün olmayacağından dolayı, sizlerde takımınızın gelişmeleri için doğru bir internet sitesi bularak gelişmelere ulaşabilirsiniz. Bu konuda Milosbet teknik analizleri verdiği için tercihler arasında yer alıyor. 

Futbol takımlarının en detaylı analizi

En hızlı spor haberleri siteleri ile sizlerde istediğiniz tüm bilgilere sahip olmak istiyorsanız eğer, bu iş için sizlere en iyi ve en doğru bilgileri sunan sitelerini tercih etmelisiniz. Bu tarz siteler ile futbol, basketbol, atletizm, voleybol ve daha bir çok spor dalından gelişmelere ve bilgilere ulaşmanızı sağlıyor. Bunun için de sizlere en temiz ve en hızlı gelişmeleri yayınlayan Setrabet spor sitesini inceleyebilirsiniz. Ülkemizde özellikle futbolun büyük bir takipçisi olması ve insanların sürekli olarak futbol bilgilerine ulaşmak istemeleri ile birlikte, arama motorlarında sürekli üst sıralara futbol takımları çıkmaktadırlar. Böylelikle insanların arama oranlarına göre spor haberleri siteleri yeniden şekillenerek beklentileri karşılamayı amaçlamaktadırlar.

Maçları detaylı inceleyin

Artık sizlerde Queenbet sayesinde maçları daha detaylı inceleyebilirsiniz. Tüm bunlar için çok fazla arayışa girmeyecek ve en doğru spor sitesi üzerinden istediğiniz gibi bilgilere ulaşarak takımınızı takip edebileceksiniz. Sizlere bu alanda en iyi ve en doğru bilgileri anında sunan ve sunmuş oldukları bu bilgiler ile birlikte, sizleri spordan haberdar eden bir çok siteden özgürce yararlanabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.