Gta Videoları

Gta Videoları

Gta, hala piyasalarda bulunan ve geliştirilerek oynanmaya devam eden oyunların arasında en eski tarihe sahip olanlardan bir tanesidir.

Milyonların Oynadığı Oyunun Videoları; GTA

Gta, hala piyasalarda bulunan ve geliştirilerek oynanmaya devam eden oyunların arasında en eski tarihe sahip olanlardan bir tanesidir. Oyunun ilk geliştirilmeye başlanması, henüz pek çok kişinin bilgisayarla dahi tanışmadığı 1960’lı yıllara dayanmaktadır. Oyunun ilk hali, son derece basit olmakla beraber, aradan geçen zamanda sürekli üzerine yenilikler eklenerek geliştirilmiş ve milyonların oynadığı bir oyun haline dönüştürülmüştür.

Gta Nasıl Oynanır?

GTA, Windows işletim sistemli bilgisayarlar, playstation ve Xbox’larda oynanama imkânı olan bir oyundur. Ancak klasikten vazgeçmeyen çok büyük bir kesim bilgisayarlar üzerinden oyunu oynamaya devam etmektedir. Oyunu oynamadan önce bilgisayara kurulması gerekmektedir. Ardından, dilediğiniz karakteri seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Oyunda yer alan karakterlerin özellikleri birbirinden farklıdır. Her birinin zayıf ve kuvvetli yanları vardır. Bu özellikler, her bölümün aslında birbirinden farklı şekillerde oynanabilmesine de imkân verir.

Oyunun amacı, oyunda size verilmiş olan görevleri tamamlarken, aynı zamanda karakterinizi geliştirmektir. Oyunun eski versiyonları, daha çok tek başına oynanırken son sürümlerde çoklu oyunlar da ciddi anlamda popülerleşmiştir.

Pek çok oyun severin hayatlarında en az 1 kere oynamış olduğu bu oyunu denemeden önce GTA videolarını izleyebilir ve oyun hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. http://video.oyunskor.com/izle/gta-5-deadpool-modu )

GTA Videoları

Video.oyunskor.com adresinde GTA’ya ait hemen hemen tüm videoları bulabilirsiniz. GTA’nın pek çok farklı versiyonu bulunduğundan dolayı, var olan video sayısı da fazladır. Bu videoların kiminde, GTA’nın oynanışı anında çekilen efsanevi ekran görüntüleri yer almaktadır. Bu görüntüler, oyunun ne kadar heyecanlı olacağını göstereceği gibi takıldığınız yerleri geçmek için de size yeni bakış açıları sunacaktır.

GTA videoları, yalnızca oyuna ait videolarla sınırlı değildir. Eğlenceli videolarla da birleşerek; Türkler GTA karakteri olsa ne olurdu? Sorusuna Türk dizi ve film oyuncularını oyuna entegre ederek cevap vermiştir.

GTA oynamak için bilgisayarınızın başında olmanız gerekebilir; ancak GTA videolarını izlemeniz için böyle bir şart bulunmamakta. Video.oyunskor.com adresine tablet ve telefonlarınızdan da rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Böylelikle dilerseniz sıra beklerken, dilerseniz iş yerinizde ya da okullarınızda videoları izleme imkânına sahip olursunuz.

Daha fazla GTA videoları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.