GALATASARAY BAHÇELİEVLER SPOR OKULU

GALATASARAY BAHÇELİEVLER SPOR OKULU

Çocuklar bizlerin geleceğidir. Ülkemizin geleceği olan çocukların başarılı sporcular olması sadece bizler açısından değil, kendileri ve ülkemiz için de çok önemlidir.

Çocuklar bizlerin geleceğidir. Ülkemizin geleceği olan çocukların başarılı sporcular olması sadece bizler açısından değil, kendileri ve ülkemiz için de çok önemlidir. Dünya şampiyonalarında bir bakıyorsunuz bizim bir şehrimiz kadar olan ülkeler bizim sporcularımızdan çok daha başarılı sonuçlar alabilmektedirler. Bu tamamen bizim spor kültürü oluşturamamış olmamızdan kaynaklanan bir durumdur. Galatasaray Bahçelievler Spor Okulu, bu konuda geleceğin basketbolcularını bu günden yetiştirebilmek için yaz spor okulu, basketbol okulu gibi eğitimlerine ağırlık vermiş ve bölgedeki çocukları bu okullara beklemektedir.

Ülkemizde tek sıkıntı şampiyonalarda başarılar elde edemiyor oluşumuz değildir.  Bir başka sıkıntımız da sigara, alkol, uyuşturucu madde kullanımı çok küçük yaşlara kadar inmiştir. Bu ne demek oluyor hepiniz çok iyi anlıyorsunuz. İstanbul gibi milyonlarca nüfusa sahip olan ve birçok ülkeden daha fazla nüfusa sahip olan bir yerden bahsediyoruz. En güzel şeyler de en iğrenç şeyler de bu şehirde yaşanabilmektedir. Çünkü çok farklı inançlarda, çok farklı kültürlerde milyonlarca insan bu şehirde bulunmaktadır.

Durumu bu anlamda düşündüğünüzde çocuklarınızın ne kadar büyük tehlikeler ile karşı karşıya kaldıklarını da daha iyi anlayabilirsiniz. Siz çocuklarınıza sahip çıkmazsanız, onları doğru yönlendiremezseniz ileride kazanacakları kötü alışkanlıkların en büyük sorumluları da ne yazık ki sizler olacaksınız.

Hemen asıl konumuza dönüyorum. Sizlere tavsiyem çocuklarınızı basketbol kursu gibi spor aktivitelerine yönlendirmeniz http://galatasaraybahcelievler.com/ linkini tıklayarak mümkün olacaktır.

Sevgili anneler, sevgili babalar. Lütfen çocuklarınızı erken yaşlarda spor ile tanıştırın. Spor alışkanlığı kazanmalarını sağlayın ki onlara iyi bir gelecek sunmuş olun.

Evet sporda yetenek çok önemlidir. Ancak, okulunda eğitimini almak ve bu kültürle yetişmek çocuğun becerisini artıracak ve başarılı olacak sonuçlar alabilmesini doğrudan etkileyecek unsurlardır. Siz de hemen çocuklarınızı Galatasaray Bahçelievler Spor Okulu basketbol kursu, yaz spor okulu ile tanışmak için hemen tıklayın.

Türkiye’nin en köklü ve en başarılı spor kulübü olan Galatasaray ailesinde çocuğunuzun da yer almasını istiyorsanız, basketbol okulu ile geleceğin sporcuları arasında yer almasını istiyorsanız hemen http://galatasaraybahcelievler.com web sitesini ziyaret edebilir ve çocuğunuzun ön kaydını gerçekleştirebilirsiniz.  Ayrıca siteden kurslarla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.