Forma ve Önlükler Artık Çok Şık

Forma ve Önlükler Artık Çok Şık

Forma ve önlük dediğinizde insanların aklına genelde çokta rahat olmayan beyaz ya da mavi, tek tip, sıkıcı iş kıyafetleri gelir.

Forma ve önlük dediğinizde insanların aklına genelde çokta rahat olmayan beyaz ya da mavi, tek tip, sıkıcı iş kıyafetleri gelir. Çoğu insana göre forma ya da önlük günlük kıyafetler kirlenmesin ya da ortam steril ise steril koşullar bozulmasın diye giyilen ve iş bitiminde hemen çıkarılıp kurtulunan kıyafetledir. Eğer sizde öyle düşünüyor iseniz www.tipmod.com.tr gibi bir site sunduğu modern, şık ve kaliteli doktor önlüğü gibi önlük çeşitleri ve sağlık çalışanlarının sıklıkla tercih ettiği sabo terlik ürünleri ile fikrinizi değiştirebilir.

 

Şık ve Rahat Önlük Çeşitleri

 

Doktorlarımız ve hemşirelerimiz, iş günlerini yoğun bir tempo ile geçirdikleri için rahat giyinmeleri önemlidir. Bu ihtiyaçları göz önünde bulunduran www.tipmod.com.tr gibi sitelerde %25 pamuk %75 polyester sararmayan, en kaliteli alpaka kumaş kullanılarak dikilmiş şık ve rahat doktor önlüğü, hemşire önlüğü gibi önlük çeşitleri bulunabilir. Önlük çeşitlerinde yaka ve desen çeşitliliği mevcuttur. Doktor önlüğü ve hemşire önlüğünde beşgen yaka, D yaka, kare yaka ve zarf yaka gibi çok çeşitli yaka seçenekleri bulabileceğiniz gibi doktor üst kıyafetlerinde ise balon, çapa, renkli kare, mavi doktor, kuru kafa, kedi, mavi kare, diş, aşk ve uğur böceği birçok desen çeşidi bulabilirsiniz. Kesim ve desen çeşitliliğinin arttığı doktor ve hemşire kıyafetleri artık çok daha modern ve şık görünüyor, verdiğimiz site bağlantısına tıklayarak kendiniz de inceleyip görebilirsiniz. Hatırlatmak isteriz, aynı yüksek standartlarda üretilmiş şık ve rahat öğretmen önlükleri de aynı siteden temin edilebilmektedir.

 

Rahat ve Sağlıklı Ayaklar için Sabo Terlik

 

Gün içinde sürekli ayakkabı ile dolaşmak mümkün değildir, bu yüzden sağlık ya da diğer sektörlerdeki çalışanlarımızın kullanabileceği, yüksek standartlarda üretilmiş ortopedik, rahat sabo terlik ürünleri de www.tipmod.com.tr sitesinde mevcuttur, çeşitleri görmek için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.