Filmi Yüksek Kaliteli İndirmek İstiyorum

Filmi Yüksek Kaliteli İndirmek İstiyorum

​Türkçe dublaj film izle için iyi bir sinyal alıcınız yoksa iyi bir internetiniz yoksa yapılması en doğru şey filmi indirmek olacaktır.

Türkçe dublaj film izle için iyi bir sinyal alıcınız yoksa iyi bir internetiniz yoksa yapılması en doğru şey filmi indirmek olacaktır. Öncelikle 4K kalitesinde bir video indirmek istiyorsanız bunu sadece 1 program ile yapabilirsiniz oda ancak youtube üzerinde çalışmaktadır. Zaten 4K kalitesinde yani 2160p kalitesinde youtube hariç hiçbir yerde film bulunmamaktadır. Bu youtube üzerinde bulunan 4K videoları indirmek içinde 4K video downloander programını indirip kurmanız gerekmektedir. Bu program sayesinde gerçekten 4K kalitesinde videolar indirebilir ve 4K TV kullanıyorsanız bu televizyonlarda bu videoları izleyebilirsiniz ancak kota düşmanı desek yeridir çünkü 2 dakikalık bir 4K video 1 GB olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle kotalı internetiniz varsa bu işe bulaşmayınız. Eğer internetiniz sınırsız ise ve sadece 1080p kalitesinde film indirmek istiyorsanız bunun için belli başlı film izleme siteleri bulunmaktadır bu sitelerden ok.ru video oynatıcı olanı buluyorsunuz istediğiniz filmden ardından o filmin video oynatıcısı üzerinden bağlantısını kopyalayıp ok.ru video dowland sitesinden 1080p olarak indiriyorsunuz.Video indikten sonra yapmanız gereken tek şey videoyu yeniden adlandır dedikten sonra sonuna  ‘’ .mp4 ‘’ getirmek olacaktır. Böylelikle dosyanız video formatına dönüşür ve artık Windows media player ile izleyebilirsiniz.

Filmleri Hızlı Olarak Nasıl İndiririm ?

Film sitelerinde bulunan filmleri indirmek uzun sürüyorsa sizin için tek çare IDM olacaktır. Eğer IDM süresi dolmuşsa süreyi uzatma yöntemlerini internet üzerinden bulabilirsiniz. IDM süresi olduğunu varsayarak devam edersek uzman film izleme veren sitelerden istediğiniz filme giriyorsunuz ve filmi oynatmaya başlıyorsunuz tek parça olması önemlidir yoksa hepsini tek tek indirmek çok uzun sürecektir yinede tek parça olmasın diyenler aynı yolu tek parçalar üzerinde uyarlayabilir. Video açılırken hemen sağ üstünde bir bildiri çıkar orada bu video dosyasını indir yazacaktır yalnız tıklamadan önce video oynatıcısında hangi kalitenin açık olduğuna bakın genelde kalite 360p olarak ayarlanır siz bunu 720p veya varsa 1080p olarak ayarlarsanız sağ üstte çıkan bildiri yenilecektir veya 2 tane olacaktır oradan hangi dosyasının boyutu daha yüksek ise en yüksek olanı indiriyorsunuz (kotalı interneti olanlar hariç).

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.