Farklı ve İlginç Yılbaşı Hediyeleri

Farklı ve İlginç Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşında farklı ve değişik hediyeler almak mı istiyorsunuz? Buldumbuldum.com’da en iyi ve eğlenceli hediyeleri uygun fiyata bulabilirsiniz.

Yılbaşında farklı ve değişik hediyeler almak mı istiyorsunuz? Buldumbuldum.com’da en iyi ve eğlenceli hediyeleri uygun fiyata bulabilirsiniz.

Klasik yılbaşı hediyelerinden sıkıldıysanız bu listeyi mutlaka incelemelisiniz. Herkesin birbirine hediyeler aldığı yılbaşında diğer hediye alanlarla pişti olmamak için farklı yılbaşı hediyelerini tercih edebilirsiniz. Farklı yılbaşı hediyeleri aynı zamanda akılda kalıcı oluşunun etkisiyle diğer hediyelerden birkaç adım öne çıkıyor, bu etkiyi göz ardı etmemenizde yarar var.  İşte görenleri hem düşündüren hem de güldüren yılbaşı hediyeleri.

Farklı ve İlginç Yılbaşı Hediyeleri

Extinguisher Cocktail Shaker - Yangın Söndürücü Kokteyl Karıştırıcı

Yangın söndürücü gibi tasarlanmış bu ilginç yılbaşı hediyesi,yılbaşı gecenize renk katacak! Kokteyl karıştırıcı ile birbirinden lezzetli kokteyler hazırlamak çocuk oyuncağı. Tasarımı ile dikkat çeken kokteyl karıştırıcının kullanımı da oldukça basit ve pratik.

Magic Egg - Sihirli Yumurta

Sihirli yumurtanın sihrini ortaya çıkarmak için birkaç basit işlem gerekiyor. Tepesini kırın ve hafifçe sulayın daha sonra ortaya çıkan sevgiyi ve sihir sizi karşılayacak.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/magic_egg_sihirli_yumurta/

Star Wars Han Solo In Carbonite Silicone Tray - Han Solo Buz Kabı

Star Wars hayranı arkadaşlarınız için ilginç bir yılbaşı hediyesi önerimiz var. Muhtemelen aklınıza dahi gelmeyecek bir buz kalıbına merhaba deyin. Han Solo’nun kalıp içindeki hali şimdi de buz kalıbında karşımıza çıkıyor.

Baykuş El ve Dudak Kremleri

İşte pratik ve bir o kadar da ilginç olan yılbaşı hediyesi; baykuş kremleri. Şirin baykuş tasarımlı kremler, eller ve dudakları nemlendirmek için birebir bir ürün. Üstelik el ve dudak kremlerinin birçok modeli bulunuyor.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/baykus_el_ve_dudak_kremleri/

Samuray Kılıcı Şemsiye

Samuray kılıcına benzeyen şey bir şemsiyeden başkası değil! Kılıç tasarımlı şemsiye sizi ve sevdiklerinizi yağmurlardan korumak için üretildi. 95 cm uzunluğundaki şemsiye, kaliteli plastik ve metalden üretilmiştir.

LED Pocket Lamp - LED Cep Lambası

Lambayı cüzdanınızda taşımaya ne dersiniz? Şaka değil, bu küçük kağıt bir LED lambası. Pratik bir kullanım sunan cep lambası cüzdanınızda kolayca taşınabiliyor. Yılbaşı hediyeleri arasında böyle ilginç bir hediyeye de yer verebilirsiniz.

Şövalye İçecek Şapkası

Arkadaşlarınızla şövalye kardeşliği yaşamak ister miydiniz? Bunun göründüğü kadar basit bir şapka olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Metal görünümlü sert plastikten üretilen şövalye şapkalar, ellerinizi kullanmadan içeceğinizi içmenizi sağlayacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.