Facebook Alışveriş devrimi yaptı! İşte o çılgın haber..

Facebook Alışveriş devrimi yaptı! İşte o çılgın haber..

Sosyal medya devi Facebook'ta devrim gibi karar. Artık Facebook üzerinden alışveriş yapmak mümkün olacak. Facebook patronu Mark Zuckerberg gözünü e-ticarete gitti ve artık sosyal medya sitesinden alışveriş vakti dedi.

Hem sosyalleşmek hem de alışveriş yapmak ister misiniz? Dünyanın en büyük sosyal medya sitesi Facebook'ta alışveriş artık mümkün görünüyor. Mark Zuckerberg'in patronluğunda her gün yeni geliştirmeler yapan Facebook şimdi de gözünü e-ticarete dikti.

Facebook, milyonlarca üyesi olan alım-satım sitelerine rakip mi olacak?

Hemen her gün Facebook hakkında yeni bir haberle karşınıza çıkıyoruz. 1 milyarı aşkın kullanıcısı bulunan bu platform, sürekli yeni özellikler üzerine düşünüyor, testler gerçekleştiriyor. İşte bunlardan bir tanesi de bölgelere özel olarak gerçekleştirilen alım - satım işlemleri olabilir.

iPhone'daki Facebook uygulamasını kullanan birçok kişi, uygulamanın içinde "Local Market" ismi verilen bir seçenekle karşılaşmaya başladı. Aşağıdaki görsellerin de bu kullanıcılar tarafından paylaşıldığını belirtelim.

Kısacası, yakında Facebook profiliniz üzerinen bir şeyleri satışa çıkarabilecek ya da satışta olanlar arasından alımlar gerçekleştirebileceksiniz. Local Market, bulunduğunuz bölgeye göre size sonuçlar sunacak ve bu sonuçlar, giyim, hobi, müzik, kitaplar, oyuncaklar gibi başlıkların altında sıralanacak. Böylelikle ihtiyaç duyduğunuz bir şeye rahatlıkla erişebilmeniz sağlanacak.

Konu hakkında bilgi veren bir Facebook yetkilisi, insanların bir şeyleri rahatlıkla bulabilmeleri ve alım-satım yapabilmeleri için çalışmalar yürüttüklerini, henüz bu testlerin daha başlarında olduklarını bildiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.