Ertuğrul Sağlam imzayı atıyor

Ertuğrul Sağlam imzayı atıyor

Tigana'nın görevden ayrılmasının ardından Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş Ertuğrul Sağlam'la anlaştı....

Beşiktaş Ertuğrul Sağlam'la anlaştı. Tigana'nın görevden ayrılmasının ardından arayışlarını sürdüren Beşiktaş Kayserispor'un başarılı Teknik Direktörü eski futbolcuları Ertuğrul Sağlam'da karar kıldı. İmza töreninde Yıldırım Demirören konuşuyor.

Başkan Yıldırım Demirören Ertuğrul Sağlam'a her türlü kolaylyık sğlayacaklarını açıklayarak tercihleri konuusunda açıklamalarda bulundu. Yıldırım Demirören, Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ın yuvasından çıkan bir isim olduğunu ve Sağlam'la hedeflere koşacaklarını açıkladı.

Ertuğrul Sağlam ise, Beşiktaş'a başarılı olmaya geldiğini Beşiktaş'ın bünyesinden çıkan bir isim olarak bunu başaribelecek bir güçte olduğunu belirtti. Sağlam, Beşiktaş'a iyi futbol oynatacağını ve bunun bir ekip işi olduğunu açıkladı. Ertuğrul Sağlam bu imzanın Türk futbolu için hayırlara vesile olmasını dileğini ve Beşiktaş'la başarılara imza atacaklarını açıkladı.

Beşiktaş camiasının beklentilerinin çok büyük olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, bu beklentilere cevap vermek için çok çalışacaklarını, bunun için gece gündünz demeden uğraş vereceklerini ve emek sarfedeceklerini belirtti.

Ertuğrul Sağlam, UEFA'nın gelecek vaadeden 20 antrenör listesine girdiğini belirterek bu bir sorumluluk işidir, bunun için çok çalıştık. Futbolu bırakırken bile Beşiktaş'a tekrar geri döneceğim günü hesapladım. Kayserispor'da başarılı oldum, ve hedeflediğim yere geri geldim. Burada başarılı olmak için daha çok çalışmam gerektiğinin farkındayım.

Başkan Demirören bu kararı Çarşamba günü basına açıklayacaklarını ancak Sağlam'la ilgili bazı haberlerden sonra bunu ertelediğini belirtti. Demirören, Beşiktaş'a karşı iğrenç bir haber dedikodusu yapıldığını, belirtti. Demirören, "Beşiktaş bir siyasi parti değildi, Beşiktaş halkın takımıdır, hocamızın aile hayatına laf söylenmiştir. Bu tür dedikoduları çıkaranları kınıyorum. Sağlam'a güveniyorum. Biz artık geçmişi değil, geleceği düşünüyoruz. Geçmişle işimiz yok artık sadece ve sadece Ertuğrul Sağlam'la geleceğe bakıyoruz" dedi...

Yıldırım Demirören imza töreninde Kulüpler Birliği'nde karara varılan yabancı sayısının artmasıyla ilgili de, yabancı futbolcu sayısının artmasına karşıyım, bu durdum Anadolu kulüpleriyle ilgili rekabet konusundan etik değil dedi.

Sağlam, "Beşiktaş en büyük hedefi tutturmak için çalışan bir kulüptür, öncelikli hedefimiz şampiyonlar ligi, gruplara kalmak istiyoruz. Kayserispor'a teşekkür ediyorum. Recep başkana da teşekkür ediyorum" dedi.

Yıldırım Demirören, Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz konusunda Ertuğrul Sağlam'ın istemesi halinde bu transferin bir avantaj olacağını aksi takdirde, iki futbolcunun da kafalarının karışacağını açıkladı.

Ertuğrul Sağlam özel hayatıyla alakalı açıklamaları şanssız olarak değerlendirdi. Sağlam, "Futbol bir spordur, bu tür açıklamaların yanlış olduğunu düşünüyorum. Konuyu uzatmak istiyorum. Bundan sonra eşinizle değil, işimizle ilgilenmek gerektiğini düşünüyorum. Futbol platformuna bu tür yakıştırmaların gelmesi son derece yanlış" dedi...

 



haber7.com

 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.