Epoksi Su Yalıtımı ile Farkımızı Hissedin

Epoksi Su Yalıtımı ile Farkımızı Hissedin

Evler için en önemli konulardan biri de su yalıtımı işleminin çok iyi yapılmasıdır.

Evler için en önemli konulardan biri de su yalıtımı işleminin çok iyi yapılmasıdır. Su ve nem ahşaplar, metaller, taş ve tuğla gibi malzemelerde olumsuz etkiler ayartır. Oluşan tahribat nedeniyle ev içerisinde sorunlar çıkabilmektedir sızıntı, su birikintisi gibi.

Bu durumu önlemek amaçlı yapılan tüm çalışmalar su yalıtım işlemleri olarak ifade edilmektedir. Suyalıtımhizmetlerinde de yapılması gereken bu alandadeneyimli ve profesyonel ekiplerle çalışmaktır.

Biz Kimiz?

Su yalıtımı Ankara ili için hizmet veren bir firmayız. 1998 yılında sektöre giriş yaptık. Dr. Schutz firması distribütörlüğünü alarak satışa Türkiye ve Ortadoğu’dan başladık.

Müşterilerimize hizmet sunarken önceliğimiz müşterilerimizin sağlığı olmakta. Bunun için de kaliteli malzeme kullanarak hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Öncelikverdiğimiz malzemelerin Epoksi gelmekte. Ayrıca işlem sonrası zemin bakım ve cila hizmetlerinde de Dr. Schutz temizlik malzemelerini kullanarak zemin kullanımını 30 yıl kadar uzatabiliyoruz.

Su Yalıtımı Hizmeti

Su izolasyonu binaların uzun süreli kullanılması için yapılan işlemlerdir. İç, dış temel ve çatı bölümlerinde olmak üzere farklı alanlarda yapılan işlemler olarak adlandırılmaktadır. Yapılan işlemin amacı binanın su almamasıdır.

Binaların uzun ömürlü ve sağlıklı kullanımı için su geçirmez hale getirilmesi gerekir. Suya karşı dayanıklı hale gelen mekânlar da konforlu bir yaşam sürülebilir. Bu bilince yola çıkan firmamız Epoksi su yalıtımı hizmeti sunuyor.

Sektörde 20 yıldır hizmet veriyoruz. Kullandığımız malzemeler ve sunduğumuz isçilikle beraber müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rahat ve konforlu zeminler yaratmak işimiz.

Neden Epoksi? Epoksi tüm malzemeler içerisinde en kaliteli reçinelerden biridir. Kimyasallara karşı son derece dayanıklı bir üründür. Kimyasallar dışında suya karşı da dayanıklı olması su yalıtımı işlemlerinde kullanılan bir ürün olmasını sağlamaktadır.

Yapışma özelliği son derece iyi olan bir malzemedir. Farklı renk seçeneklerinin olması her mekan için kullanılır olmasını sağlamaktadır.

Epoksi teras su yalıtımı işlemlerinde de ilk tercih ettiğimiz ürünlerdendir. Sürtünme ve aşınmaya karşı dayanıklı olma özelliği olması ve suya karşı dayanaklılığı birleştiğinde teras su yalıtım işlemlerinde en uygun malzeme olmasını sağlıyor. Firma olarak bizden hizmet almak istediğinizde internet sitemizden ya da telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.