Elmasın Asaleti, Pırlantanın Saflığı

Elmasın Asaleti, Pırlantanın Saflığı

Dünyanın en eski çağlarından beri var olan ve mücevherler içerisinde en değerlisi olan elmasın büyüsünü duydunuz mu?

Dünyanın en eski çağlarından beri var olan ve mücevherler içerisinde en değerlisi olan elmasın büyüsünü duydunuz mu? Saf karbondan meydana gelen ve dünya üzerinde belirli bölgelerde bulunmasına rağmen oldukça nadir olan elmas, işlendiğinde harika bir pırlantaya dönüşüyor. Kadınların vazgeçilmez takıları arasında yerini alan bu değerli mücevherler eski çağlardan beri aşkın ve en güzel duyguların simgesi olduğu için değerini bugün bile koruyor. Bu değeri daha da paha biçilmez kılan bir diğer ayrıntı ise elmasın pırlanta halini alacağı süreç içerisinde usta ellerden geçmiş olması. Elmasın uzun süre ısıl işlemlerden geçiyor olması ve büyük bir titizlikle çalışılmadığında bütün ürünün yanlış işlemlere maruz kalması gibi nedenlerden dolayı pırlantaya dönüşüm sürecinde bu konuda bilgili olan kişilere büyük ihtiyaç duyulmaktadır. 1974 yılından beri hizmet veren pırlanta atölyemiz ise eşsiz tasarımlar ortaya koymada var gücüyle çalışmalarını sürdürmektedir. Kendini özel hissetmek isteyen herkes için farklı ve moda trendlerine uygun tasarımlar hazırlayan atölyemiz Pırlanta Küpe, pırlanta yüzük gibi çeşitli takılar üretmektedir.

Pırlantaya detayların anlam kattığını bilen pırlanta ustalarımız en özel tasarımlarını hazırlarken büyük bir titizlikle çalıştıkları gibi hazırlanan kalite kontrol sistemleri sayesinde hatasız bir şekilde ürünlerini ortaya koymaktadırlar. Kurulduğu günden bu yana eşsiz tasarımları ile hem dünya çapında hem de ülke çapında tanınan bir adres olan atölyemizde kişiye özel tasarımlarda hazırlanmaktadır. Herkeste olan bir pırlanta modeli yerine sadece size özel olarak tasarlanan bir pırlanta hayal ediyorsanız bizler sizin için büyük bir özenle hazırlıyoruz. Pırlantanın canlandığı ve zarafetle hayat bulduğu en özel tasarımlarımız arasında güzelliğinizi tamamlayacak yüzükler ve kolyelerin yanı sıra Pırlanta Küpe Modelleri de bulunuyor. Pırlanta taşlar altınlar üzerinde sizlere sunuluyor. İhtişamın sadelikle buluştuğu bu tasarımlar en özel günlerinizde güzelliğinizi vurgulayan detaylar olarak tercih edebileceğiniz mücevherlerden oluyor. Fabrika mantığı ile değil tamamen el işçiliği ile üretilen mücevherlerimiz ilk üretim yerinden sizlere sunulduğu için oldukça uygun fiyatlardan oluşuyor.

Pırlanta ile özdeşleşen bir marka olan atölyemiz sadece yurt içerisinde değil yurt dışında da ülkemizi temsil eden adreslerden oluyor. Bütün tasarımlarında ayrı bir özenin ve ayrı bir zarafetin bulunduğu pırlantalarla harikalar yaratan ekibimiz, müşterilerine karşı oldukça dürüst bir hizmet anlayışı benimseyerek müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutuyor. Üretimden satışa sunulan ürünlerimiz mağazamızda bulunduğu gibi mercanziyagoral.com adresinde de sahiplerini bekliyor. Pırlanta konusunda her zaman en iyi adreslerden biri olma yolunda adım adım ilerleyen bu adresten dünya çapında değer kazanmış nadide tasarımları bulabilirsiniz. Özel günlerinizde kendinizi göz kamaştırıcı bir güzellikte bulmak istediğinizde kıyafetinizi ve sizi tamamlayacak olan mücevherlerinizi tasarımlarımızın arasından seçebilirsiniz. Pırlanta modeller kadar sadece altından üretilmiş tasarımlarımızın da bulunduğu çeşitli mücevherleri de inceleyebilirsiniz. Prensiplerine bağlı ve müşterilerinden almış olduğu siparişleri kesinlikle gününde teslim eden ve müşterilerine karşı yüksek hassasiyet gösteren atölyemizden çıkan pırlantalar ile sizde parlayabilirsiniz. Elmasın zorlu mücadelesinden sonra ışıl ışıl parlayan bir pırlanta halini alan mücevherlerinizdeki kaliteyi üretici firmadan alıyor olduğunuz için daha uygun fiyatlara da mal edebilirsiniz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.