Daf Arıza Tespit Cihazı – Ağır Vasıta Arıza Tespit Cihazları

Daf Arıza Tespit Cihazı – Ağır Vasıta Arıza Tespit Cihazları

Yeni nesil araçlarda Ecu denen elektronik kontrol ünitesi bulunur. Ecu aracın beynidir ve tüm elektronik sistemleri yönetir, denetler.

Yeni nesil araçlarda Ecu denen elektronik kontrol ünitesi bulunur. Ecu aracın beynidir ve tüm elektronik sistemleri yönetir, denetler. Ecu sistemlerdeki arıza ve hataları da kaydeder. Parça ya da sistemlerde arıza olduğunda gösterge panelinde arıza uyarı ışığı yanar. Arızanın nerede olduğunu anlamak için arıza tespit cihazı kullanmak gerekir. Arıza tespit cihazı ile Ecu arasında bağlantı kurulur ve cihazın ekranına arızanın kodu gelir. Cihaz gelen kodun karşısına arızayla ilgili açıklamayı yazar. Arızanın hangi sistemde olduğu ve neden meydana geldiği açıklanır. Bu arada uyarı ışığı söner ama ışık tekrar yanarsa tamir için aracı servise götürmek gerekir. Her marka ve model araç için farklı orijinal arıza tespit cihazı vardır.

Orijinal arıza tespit cihazlarının yanında tüm araçlarda ortak kullanılabilen cihazlar da vardır. Ancak bu ortak cihazlar orijinal cihazlar kadar fonksiyonel değildir ve birçok arızayı görmeyebilir. Metadiag firması olarak bütün markaların araçlarıyla uyumlu orijinal arıza tespit cihazları üretiyoruz. Otobüs, kamyon, tır gibi araçlar için ağır vasıta arıza tespit cihazı, iş makinaları için özel tasarlanmış arıza tespit cihazı firmamızca üretilmektedir. Arıza tespit cihazlarıyla arıza kodu okuma silme, canlı değerleri okuma, sistem ve parçaları aktifleştirme, adaptasyon kalibrasyon, konfigürasyon, scn kodlama işlemlerini yapabilirsiniz. Ağır vasıta arıza tespit cihazları servislerin ve oto tamircilerinin işlerini hızlandırdığı gibi araç kullanıcılarının zaman ve para kayıplarını önlemektedir.

Daf marka ağır vasıtalar ülkemizde en çok kullanılan araçlardır. Daf yetkili servislerinde ve diğer oto tamirhanelerinde bu nedenle daf arıza tespit cihazı mutlaka bulunmalıdır. Metadiag firması olarak ileri teknolojilerle güçlü ve orijinal arıza tespit cihazı üretiyoruz. Cihazla klima sistemlerinde, güvenlik sistemlerinde, şanzıman sistemlerinde, araç kontrol sistemlerinde, kapı kontrol sistemlerinde, motor sisteminde, gösterge sisteminde, iletişim sistemlerinde ve fren sistemlerinde arıza tespiti ve programlama yapılabilmektedir.  Arıza tespit cihazları sürücü ve araç sahipleri için de mobil servis görevi görür. Uygun fiyatlarla satılan arıza tespit cihazları iki yıl garantilidir. Satıştan sonra teknik destek hizmetimiz de vardır. Türkçe dil desteği yanında Almanca, İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Rusça, İtalyanca gibi dilleri de desteklemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.