CARİO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FİRMASI | eimza.gen.tr

CARİO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FİRMASI | eimza.gen.tr

Cario Bilişim Teknolojileri firması bir elektronik imza firmasıdır.

Başta E-devlet uygulamaları olmak üzere gümrük ve ticaret işlemleri, kayıtlı elektronik posta işlemleri, banka talimat işlemleri, performans, izin onay formları, elektronik imzanın mecburi olduğu bazı kamu projeleri, (Bunların arasında UYAP, Sanayi Bakanlığı, EKAP gibi projeler var) MERSİS Projesi’ndeki ticari sicil işlemeleri, çalışan hizmet sözleşmeleri gibi birçok sözleşmeleri, ortaklar kurulu, genel kurul, ve yönetim kurulu kararlarının imzalanması, bayi ağında ki sipariş süreçleri, iş planları ve bunların raporlarının hazırlanması, insan kaynakları süreçleri, finansal kontrol süreçleri ve bunların denetimleri, hastane içi uygulamaları gibi daha birçok işlemde kullanılan elektronik imza bir zorunluluk haline gelmiştir artık.

Bu uygulamayla birlikte çalışmalara büyük bi kolaylık getirilerek işlemlerin daha hızlı, kolay ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmıştır. Islak imzanın bilgisayar formatında ki hali gibi düşünebiliriz elektronik imzayı. Islak imza ile hukuki geçerliliği aynıdır. Elektronik imzalar gerçek kişiler ismine oluşturulurlar.

Bir kurum adına elektronik imza oluşturulması diye birşey yoktur. Elektronik işlemlerde karşı tarafa gönderilen bilgilerin giderken yolda değişmediğini ve bilginin gönderen kişiye ait olduğunu ispatlar. Ve yaşanabilecek inkar durumlarının önüne geçer. Yani elektronik imzayla birlikte kişiler bilgileri inkar edemezler, bir bütünlük sağlanır ve kimlik doğrulama sistemi getirilmiş olunur.

Cario Bilişim Teknolojileri firmasından elektronik imzayı 1,2 ve 3 yıllık süreli olarak alabilmektesiniz. Elektronik imzanın alınma süreleri bunlardır. Ama sonrasında istendiği takdirde bu süreyi uzatabilirsiniz.     

Firma ISO27001 Bilgi Güvenliği sertifikasına sahiptir. Ve elektronik imza talep eden müşterilere yüz yüze kimlik doğrulaması yapılarak 15 dk gibi kısa bir sürede elektronik sertifika üretilir ve müşterilere hemen teslim edilir.

Bilişim Teknolojileri Firması sizlere kaliteli ve hızlı hizmet sunarak müşteri memnuniyetini de en üst düzeyde tutmayı hedeflemektedir. Cario Bilişim Teknolojileri’nden isterseniz online olarak isterseniz de ofise gelerek elektronik imza satın alma işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkün. Satın aldıktan sonra ki destek hizmetlerininde ki başarısıyla kendine önemli bir yer edinen firma üstün hizmet anlayışıyla başarısını devam ettirmektedir.

Artık bir zorunluluk haline gelen bu uygulamayı Cario Bilişim Teknolojileri https://www.eimza.gen.tr/hakkimizda.html firmasından gönül rahatlığıyla ve hızlı bir şekilde elde edebilirsiniz. Firmaya gelerek işlemlerini gerçekleştirmek isteyen müşteriler için İstanbul da Cario Bilişim Teknolojileri Perpa Ticaret Merkezi’nde bulunan yerde sizleri ağırlamaktalar. Gelmek isteyen müşteriler için adresin gayet merkezi olduğunu belirtmek isteriz. Buraya ulaşımı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Gelemeyecek olan müşteriler için de elektronik imza işlemlerini online olarak gerçekleştirmek mümkün.

Kaynak: https://www.eimza.gen.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.