CANAVARLAR OKULU

CANAVARLAR OKULU

Monster High, canavarlar ve acayip sevimli yaratıklarla dolu havalı bir okuldur.

Monster High, canavarlar ve acayip sevimli yaratıklarla dolu havalı bir okuldur. Bu okulun fantastik dünyasında sizleri bekleyen sıra dışı, eğlenceli ve komik bazen de korkunç oyunlar beklemektedir. Heyecan dolu Monster High Oyunları renkli grafik tasarımı ve yenilenen oyunlarıyla sizleri maceradan maceraya koşturacaktır. Başka hiçbir okula benzemeyen bu binada sizleri çılgın bilim, acayip ev ekonomisi, acayip beden eğitimi gibi daha önce görmediğiniz dersler bekliyor. Bu okuldaki öğrenci arkadaşlarınız ise kurt adamlar, vampirler, deniz canavarları gibi havalı tipler. Kendin ol, eşsiz ol, acayip ol sloganlı bu müthiş karanlık okul sayesinde ders çalışmak hiç bu kadar eğlenceli bir hal almamıştı. http://barbieyounlari.gen.tr adresine hemen girin ve gün boyu canavar okulunda takılmanın keyfini yaşayın.

Okulun en popüler kız grubunun üyeleri olan Frankie Stein, Draculaura, Clawdeen Wolf, Cleo De Nile, Gholia Yelps, ve Lagoona Blue ile tanışın. Onlarla havalı bir şekilde takılırken acayip olmanın keyfini çıkarın. Kendinizi istediğiniz bir Monster High oyunu içinde bulmanız için Barbieoyunları.Gen.TR adresine tıklayın. En popüler oyunlardan birini seçin. Draculaura harika terzi, Lagoona giydir, Freaky Fusion giydir, Monster High gerçek makyaj, Clawdeen gerçek saç kesimi, Monster High Lagoona spa, yaralı Draculaura, Monster High kurt bebekler, Madison Fear sahnede, Monster High moda evi bu görkemli oyunlardan sadece bazılarıdır. Oyun sitemizde sizleri bir birinden harika Barbie oyunları da bulabilirsiniz.

canavar-oyunu-2.jpg

En popüler Monster High oyunlarından biri Vampir Kraliçe oyunudur. Bu oyunda karanlıklar kraliçesi şatosundan inip insanların arasına karışıyor. İnsanlara zarar vermek istemeyen vampir kraliçesini birbirinden korkunç kıyafetlerle giydirmelisiniz ki insanlar ondan korksunlar ve zarar veremesinler. Yoksa karanlık dünya ile bizim dünyamız arasında korkunç bir savaş başlayabilir. Bir diğer eğlenceli oyun ise kedi kızlardır. Kedi kardeşleri en güzel şekilde giydirip gidecekleri partide harika görünmelerini sağlayabilirsiniz. Siz de bu partiye kendi aranızda kedi makyajı ve kostümü giyerek eşlik edebilir ve çılgınca zamanlar geçirebilirsiniz. Monster High’ın karanlık koridorlarında renkli oyunlarla gün boyu oynayabilir ve bu havalı kahramanlara arkadaşlık edebilirsiniz. Ancak dikkat etmelisiniz. Bu koridorlarda her türlü acayiplik sizleri beklemektedir. Silah Oyunları veya savaş oyunları gibi şiddet içeren oyunlara sitemizde asla yer verilmemektedir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum