Büyükdere Caddesi’nde 10 günlük sıkıntı

Büyükdere Caddesi’nde 10 günlük sıkıntı

Büyükdere Caddesi’nin Harp Akademileri mevkii Sarıyer-Levent yönü, yol yapım çalışması nedeniyle 10 gün süreyle trafiğe kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Altyapı Koordinasyon Merkezi’nin 22 Şubat 2007 tarihli kararıyla Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü’nce yapılan “Seyrantepe-TEM Otoyolu Alt-Üstgeçit Yol, Kavşak 2. Kısım İnşaatı” işi kapsamında “Harp Akademileri Kavşağı ve Yol Düzenleme İnşaatı”na başlandığı bildirildi.

Büyükdere Caddesi trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için çalışmaların etaplar halinde tamamlanmasının planlandığı bildirilen açıklamada, 19 Ağustos Pazar gününden itibaren (pazar günü dahil) 10 gün süreyle Büyükdere Caddesi Harp Akademileri mevkii Sarıyer-Levent yönünün trafiğe kapatılacağı kaydedildi.

Araç trafiğinin, Levent-Sarıyer yönünden gidiş-geliş olarak verileceği ifade edilen açıklamada, aynı süre içinde TEM Otoyolu Sarıyer dönüşünün de kapatılacağı, bu yöndeki araç trafiğinin ise 4. Levent Sanayi kavşağından sağlanacağı dile getirildi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.