Birbirinden Tarz Kol Çantalarında Stil Kapında Farkı

Birbirinden Tarz Kol Çantalarında Stil Kapında Farkı

Birbirinden Tarz Kol Çantalarında Stil Kapında Farkı

2015 yılının sonlarına doğru, online kadın alışveriş sektörüne giriş yaparak, kadın moda dünyasına yeni bir tarz kazandıran, STİL KAPINDA, birbirinden şık ve tarz giyim ürünleriyle adını sıkça duyuyoruz. Başta, İrlanda ve İngiltere, Polonya, Rusya, Güney Kore'de bulunan iş ortakları sayesinde, Türkiye'de ithal giyim olanağı sağlayabilmekteler. Site görünümü gayet sade ve kullanışlı. Sipariş oluşturmak oldukça kolay, üyelik oluşturmadan da beğendiğiniz ürünleri hızlıca satın alabilmektesiniz. Site üzerinden müşteri hizmetleri ile kolay bir şekilde iletişime geçebiliyorsunuz.

BİRBİRİNDEN ŞIK BİNLERCE ÜRÜN

Türkiye'de standartın dışına çıkıp, sınırlı marka ve modeller dışında, tasarım ve modelleriyle alıcılarının ufkunu açabilecek, ürün kalitesi ve tasarımı ile kendilerini ıspatlamış, yüzlerce markanın şık ürünlerini satışa sunmaktadır. Başlıca; Çanta, Elbise, Ayakkabı, Ceket, Mont, Parka, Kaban, Yelek, Jean Pantolon/Şort, Aksesuar, Spor Giyim, Plaj Giyim ve daha birçok kategoride birbirinden şık, binlerce ürün yer almaktadır.

EN ÇOK ZIMBALI KOL ÇANTALARI BEĞENİLİYOR

Moda ve stil dünyasını yakından inceleyen STİL KAPINDA; Furla, Valentino, Zanotti, Marc Jacobs, Moschino, Mcm gibi, dünya markasının yeni tasarımlarında, zımbalı ve taşlı modelleri tercih etmesiyle, Kol Çantası sayfasında sıklıkla bu modellere yer vermiş. Çoğunlukla deri çantalar gözümüze çarpıyor. Tote, trapez, lazer kesim, püsküllü, baskılı, zincirli, zımbalı kol çantaları sıklıkla yer almakta. Yumuşak deri, kabartma deri, rugan, süet, nubuk, yılan/timsah derisi desenli olarak bir çok deri çanta mevcut. 125TL-900TL arasında değişen fiyatları, kredi kartı ile 9 taksit imkanı, satın alma sonrasında müşteri desteği ve ürünlerin kalitesi ile müşterileri oldukça memnun görünüyor. Kol çantası kullanımını alışkın olmayanlar için, Kadın Çanta sayfasında, ister zımbalı, ister taşlı, birbirinden tarz sırt ve omuz çantaları yer almakta. Başta deri olmak üzere, denim kumaştan üretilmiş, birçok ünlü markanın tasarımına benzer ürünler bulunmaktadır. 130TL-450TL fiyat aralığında bu çantalara sahip olmak mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.