Bilgihanem.com: Türkiye'nin En Büyük Bilgi Sitesi

Bilgihanem.com: Türkiye'nin En Büyük Bilgi Sitesi

Başarılı insanların hayatları her zaman ilgi çekici olmuştur. Bu başarıyı nasıl sağladıkları, eskiden nasıl bir hayatları olduğu, ne kadar çalışıp, ne işler yaptıklarına kadar tüm detayları merak etmişizdir.

Başarılı insanların hayatları her zaman ilgi çekici olmuştur. Bu başarıyı nasıl sağladıkları, eskiden nasıl bir hayatları olduğu, ne kadar çalışıp, ne işler yaptıklarına kadar tüm detayları merak etmişizdir. Ya da tarihe damgasını vurmuş, savaşlar, destanlar kazanmış bir lider, harika eserler bırakmış bir yazar, şarkıları hala dinlenen bir şarkıcı... Özetle ismi herkes için bir şeyler ifade eden, önemli kişilerin hayatları her zaman merak konusu olmuştur.

İşte Bilgihanem adındaki bilgi portalı bu soruların yanıtını verecek çok güzel bir kategori açmış kendine ve "kimdir?" sorusu altında tüm bunlara yanıt vermiş. Örneğin Türk edebiyatının duayenlerinden Nazım Hikmet Ran hakkında merak edilen her şey, büyük İslam alimi Mevlana'nın hayatı, eserleri, yine bir edebiyatçı olan Ahmet Ümit'in hayatı ve daha birçok değerli isme bu sitede ulaşabilirsiniz. Bilmek, öğrenmek her insanın ihtiyacı olan, yaşamının son anına kadar aktifliğini sürdüren bir eylemdir.

Çünkü merak duygusu insanın doğasında vardır. Türkiye'nin Bilgi Portalı sloganıyla yayın yapmaya başlayan www.Bilgihanem.com insanlığın merak duygusuna tam yerinde dokunmuş. Son yıllarda gördüğüm en kaliteli bilgi sitesi desek sanırım abartmış olmayız. Site az önce bahsettiğimiz gibi sadece kimdir sorusuna yanıt vermiyor tabi. Günlük hayatta işinize yarayacak pratik bilgiler, okul öğrencileri için ders notları, icatlar, ekonomi konuları, moda dünyası, bilgisayar, teknoloji, otomotiv, hastalıklar ve daha birçok konuyu burada rahatlıkla bulabilirsiniz.

Aradığınız konular hakkında da eminin sizi doyuracak nitelikte detaylı bilgilere ulaşacaksınız. Hepimizin bildiği gibi sosyal medya son yıllarda öyle bir gelişme gösterdi ki, daha okuma yazma bilmeyen çocuk bile bu platformda yerini almış durumda. Yine gözünde gözlük, yaşlı bir teyzenin elindeki tabletten sosyal ağlarda gezindiğinizi görebilirsiniz. Sayıları epeyce fazla olan bu sosyal paylaşım platformlarından en popüler olanları Twitter, Facebook, Instagram ve Google Plus'tır.

Sizlere tanıttığımız bilgi portalı olan Bilgihanem de bu alanda kendini göstermekten elbette geri kalmamış. Bilgihanem.com Google Plus ve Bilgihanem.com Facebook gibi sayfalar sitenin sosyal medya hesaplarından sadece ikisi. Her iki alanda da düzenli bir şekilde içerik paylaşımlarını görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.