Astropay Nasıl Kullanılır

Astropay Nasıl Kullanılır

Astropay Kart nasıl kullanılır sizlere bunun hakkında detaylı bilgiler verelim. Astropay kartınız ile ödeme kabul eden internet sitelerinde kullanarak bilir alışveriş yapabilir ve diğer hizmetler için kullanabilirsiniz.

Astropay Kart nasıl kullanılır sizlere bunun hakkında detaylı bilgiler verelim. Astropay kartınız ile ödeme kabul eden internet sitelerinde kullanarak bilir alışveriş yapabilir ve diğer hizmetler için kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden araştırarak Astropay Kart kabul eden siteleri bulabilirsiniz. Bu kart yöntemi ile ödeme kabul eden pek çok site olduğunu hatırlatalım. Tüm dünya genelinde kullanılan Astropay Kart kabul eden site sayısı da her geçen gün artmaktadır.

Astropay Kart ile herhangi bir siteye ödeme yapacaksınız. Ödeme şeklini ve nasıl yapacağınızı sırasıyla anlatalım. Öncelikle kullandığınız sitenin ödeme yöntemleri arasında Astropay Kart olduğundan emin olmalısınız. Bu doğrulama sonrası Astropay Kart bilgilerinizi de bir kez daha teyit etmenizi öneririm. Çünkü bir numaranın bile yanlış olması ödeme de sorun oluşmasına neden olacaktır. Bütün doğrulamaları yaptıktan sonra Astropay Kart satın alırken size verilmiş olan 16 haneden oluşan numarayı girmelisiniz. Daha sonra 4 haneden oluşan güvenlik kodunu ve satın alırken oluşturulan son kullanma tarihini girmelisiniz.

Astropay Kart ile ödeme yaparken 3 aşama var. 16 haneli kart numarası, güvenlik numarası ve son kullanma tarihi bu 3 alanı da eksiksiz doldurduktan sonra onay aşamasına geleceksiniz. Onayı verdikten sonra ödemenizin onaylandığına dair size bir mesaj gelecektir. Astropay Kart ile ödeme yaptıktan sonra kartınızdan ödeme yapacağınız miktar anında çekilir ve kartınızın bakiyesi azalır. Eğer kartınızda bakiye kalırsa istediğiniz alanlarda aynı kart bilgileri ile alışveriş ve ödeme yapabilirsiniz.

Çok basit ve rahat bir yöntem olan Astropay Kart kullanımı ile alışverişlerinizde gönül rahatlığı ile ödeme yapabilirsiniz. Astropay Kart bilgilerinizi güvenmediğiniz kişilerle paylaşmadıktan sonra aradan uzun sürede geçse istediğiniz zamanlarda kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum