Arçelik Acil Servis Şubeleri ve Telefon Numaraları

Arçelik Acil Servis Şubeleri ve Telefon Numaraları

Arçelik Acil Servis Şubeleri ve Telefon Numaraları

Pendik ilçe genelinde Arçelik marka cihazlar için onarım hizmetleri sunan firmamız 20 yıldan fazla süredir ilçede bulunmaktadır. Tüm modelleri yerinde tamir eden firmamız bölgenin en köklü firmalarından biridir. Arçelik marka beyaz eşya, kombi, klima cihazlarına onarım hizmeti sunan firmamız sorunlara pratik ve kalıcı çözümler üretiyor. Bizi yaşadığınız tüm sorunlar için şimdi arayın. 0216 388 83 88 numaralı merkez Arçelik servis firmamız Pendik Arçelik Servisi, tüm modelleri yerinde tamir edecek bir ekipmana sahiptir. Tüm Arçelik cihazların onarımı için bizi şimdi arayın. Su akıtan, ses yapan, çalışmayan tüm cihazlar için aynı gün içinde çözüm üretiyoruz. Ayrıca ürettiğimiz tüm çözümler 1 sene boyunca Arçelik servis firmamız tarafından garanti altındadır.

Firmamız İstanbul’un en büyük 3.firmasıdır. Yıllardır özel servis olarak Arçelik kullanıcılarına tamir hizmeti sunan firmamızın bir de Sancaktepe ilçesinde Sancaktepe Arçelik Servisi bulunmaktadır. Sancaktepe şubemiz Çekmeköy ve Sultanbeyli ilçelerinde de faaliyet gösteriyor. Bu üç ilçede ikamet eden Arçelik beyaz eşya, kombi ve klima kullanıcıları diledikleri zaman bizi arayabilirler. Yıllarını bu işe vermiş teknikerlerimiz sizlere son derece pratik ve ekonomik çözümler üretecektir. Kaliteli bir Arçelik beyaz eşya servis hizmeti için şimdi arayın bizi. Firma olarak elektronik cihazlara ve küçük ev aletlerine onarım hizmeti veremiyoruz. Küçük ev aletleriniz için Arçelik yetkili servis firmalarından birini arayabilirsiniz.

Son derece hızlı bir şekilde servis hizmeti sunan firmamız eski yeni tüm Arçelik cihazlarına profesyonel çözüm üretiyor. Arçelik çamaşır makineniz, bulaşık makineniz, kurutma makineniz bozuldu ne yapacaksınız? Tabi ki cihazınızı tekrar kullanabilmek için en hızlı şekilde tamir hizmeti almanız gerekecek firma olarak sahip olduğumuz donanımlı servis araçları ile sizlere en hızlı şekilde tamir hizmeti sunuyoruz. Bölgenin en eski ve köklü firması olarak sizlere profesyonel kaliteli tamir hizmeti veriyoruz.

Tuzla bölgesel Arçelik servisi olarak hizmet veren ve sadece mobil araçlarla hizmet veren Tuzla Arçelik Servisi en hızlı şekilde servis hizmeti vermektedir. Mobil araçlar son derece donanımlıdır ve cihazınızın arızası ne olursa olsun, hangi parçaya ihtiyacı olursa olsun araçlarımızdan tedarik edebiliriz. Bu sayede arızalı cihazınızı aynı gün içinde tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu kadar modern ve kaliteli bir firmadan teknik servis hizmeti almak için yapmanız gereken tek şey 0216 388 83 88 numaralı çağrı merkezi telefonumuzu aramak. Firmamız özel servis olarak garanti süresi bitmiş Arçelik cihazlarına onarım hizmeti vermektedir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.