10 Saat Yardım Bekledi

10 Saat Yardım Bekledi

Sanatçı Atilla Atasoy'un annesi Mücehher Atasoy, banyoda dengesini kaybedip düşünce yaklaşık 10 saat yardım bekledi.

Kolundan ve bacağından yaralanan Mücehher Atasoy, komşularının durumu fark etmesiyle sağlık ve itfaiye ekiplerinin titiz çalışmaları sonrası kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Şişli Halaskargazi Caddesi Numara 54'te bulunan 8 katlı Halaskar Palas Apartmanı'nın 5. katında meydana gelen olayda, yalnız başına yaşayan sanatçı Atilla Atasoy'un annesi Mücehher Atasoy (84), banyoya girmek isterken kayarak düştü. Dengesini kaybederek yere düşen Atasoy, çarpmanın şiddetiyle kolundan ve bacağından yaralandı. Yattığı yerde acılar içinde kıvranan Atasoy, yaklaşık 10 saat yardım gelmesini bekledi.

Sahibi olduğu eczaneyi açmamasından şüphelenen komşuları Atasoy'un kapısını çaldı. İçerden inilti seslerini duyan komşuları ve eczane kalfası, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 8 katlı binanın beşinci katında oturan Atasoy'u kurtarmak için pencerenin panjurlarını ve camını sökerek içeriye girdi. Banyoda bitkin ve halsiz bir şekilde yatan Atasoy'u gören itfaiye ekipleri, evin kapısını açarak sağlık ekiplerinin içeriye girmesini sağladı. İlk müdahalesi olay

yerinde yapılan Atasoy'un kolunda ve bacaklarında morlukların oluştuğu görülürken, tekerlekli sandalye ile evinden çıkarılan Atasoy, bina çıkışı basın mensuplarını görünce duygulandı. İyi olduğunu belirten Atasoy, tedavisi için Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Uzakdoğu'da bir ülkede olduğu belirtilen ses sanatçısı Atilla Atasoy'a haberi komşuları verdi. Atilla Atasoy, annesinin durumunun iyi olduğunu söyleyen komşu tarafından sakinleştirildi.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.