Zeytinburnu Sahil Yolunda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Zeytinburnu Sahil Yolunda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Zeytinburnu Sahil Yolunda gençler arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

AFGANLI GENÇLER ARASINDA TARTIŞMA YAŞANDI

Kavga, Zeytinburnu sahil Kennedy Caddesi Bakırköy istikametinde saat 18.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sahil yolu üzerinde kimliği öğrenilemeyen Afgan uyruklu gençler arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda bir Afgan uyruklu şahıs bıçaklanarak hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Bıçaklanan şahıs kanlar içinde yere yığılırken, olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

BIÇAKLI KAVGADE 1 ÖLÜ 1 YARALI VAR

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemi alarak, çevrede bulunan vatandaşları uzaklaştırırken, sağlık ekipleri ise kanlar içinde yerde yatan yaralılara müdahale etti. Yapılan incelemenin ardından sağlık ekipleri bir şahsın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralıyı ise en yakın hastaneye kaldırdı.

Şüpheliler üzerine çalışma yapan polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerinin ardından kavgaya karışanları olay yeri yakınlarında kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezine götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.