Yukatel Kayserispor oyuncusu Onur Bulut'u da beğeniyorum

Yukatel Kayserispor oyuncusu Onur Bulut'u da beğeniyorum

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, A Spor'a konuştu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun, A Spor'a konuştu ve gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Beşiktaş ile olan sözleşmesi hakkında da bilgi veren Tosun, "Beşiktaş ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladım. Performansa göre +1 yıllık. "Belirli sayıda gol ve asistle katkıda bulunursam, otomatik olarak daha uzun olur."

Cenk, "İngiltere'de oynamak benim hayalim ve oraya gittiğim için pişman değilim. Daha gençken Avrupa'ya gittiler. herkes için iyi bir deneyim oldu” dedi. "Futboldan sonra antrenörlük yapmayı planlıyorum. Bunu planladım ve antrenmandan sonra notlar alacağım. Hocamdan tavsiye aldım"

Beşiktaş'a imza atmadan önce teklif aldığını söyleyen Tosun, "Beşiktaş'a dönmeden önce Türkiye'den teklif aldım, sadece takımları söyleyemem. Beşiktaş'ın betrupi sol tarafında oynamak istiyorum" dedi.  Toto 1.Lig'in 17. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanda Tuzlaspor'u 1-0 mağlup etti. Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz maçın sonunda düzenlediği basın toplantısında, "Kazanmak güzeldi. Maçta iyi oynadığımızı söyleyemem. Onu kaçırdık. Çok pozisyon vardı. Zor bir maçtı. Bugünkü galibiyetimizde kalecimiz Tarek'in mükemmel performansının önemli bir etken olduğunu söyleyebiliriz. Sonunda kazandık ama hücumda çok hata yaptık ve rakibe çok pozisyon verdik. Önemli olan bu tür maçları kazanmaktır. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Rizespor'un altyapı oyuncularından İit Demirel'in geçtiğimiz betrupi giriş günlerde antrenmanda hayatını kaybettiğine ilişkin Korkmaz, "Genç bir oyuncu. yaş." yaş. Ailesine başsağlığı diliyorum. Hayalleri vardı ama gerçekleştiremedi. Allah razı olsun" dedi.

 Sudan liginin 10. haftasında Galatasaray HDI Sigorta, ligin son şampiyonu Vakıf Bank'ı konuk ediyor. Ortalama 2 saat süren karşılaşma saat 14.00'te Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda devam ediyor. VakıfBank, Galatasaray HDI Sigorta'yı 25-16, 20-25, 17-25, 25-19 ve 13-15'lik setlerle  3-2 mağlup etti.

VakıfBank Sudan liginde 9. Galibiyet Bu sonuçla sarı-siyahlı takım 9. lig galibiyetini alırken, sarı-kırmızılı takım 4. lig mağlubiyetini yaşadı.

Maçın gol kralı: Ansi Vasilantonaki Bu maçın gol kralı Galatasaray'ın Yunan oyuncusu Ansi Vasilantonaki. Anthi maça ve ekibine 32 sayı ile liderlik etti. Ne yazık ki 32 puanı takımı galibiyete taşıyamadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.