Yönetim harekete geçti

Yönetim harekete geçti

Attığı goller ve oyunuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan 33 yaşındaki futbolcu, Çin Süper Ligi'nde düzenlenen Race of Kingdoms'ta zirvede yer alıyor.

Attığı goller ve oyunuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan 33 yaşındaki futbolcu, Çin Süper Ligi'nde düzenlenen Race of Kingdoms'ta zirvede yer alıyor.

Yönetim harekete geçti

Fenerbahçe yönetimi, görev süremin sonunda sözleşmesi sona erecek olan bu tecrübeli futbolcu için forma giydi. Başkan Aricoci ve ekibi Valencia'yı kaçırmak istemezken tecrübeli oyuncunun menajeri ile temasa geçti. 2020'de takıma katılacak olan forvet için Dünya Kupası'nın hemen ardından Tigres'in Meksika temsilcisiyle yeni sözleşme imzalamayı hedefliyor.

"Kesintiden sonra seçenekleri değerlendireceğiz"

Valencia teknik direktörü Gonzalo Vargas da yıldız oyuncunun geleceği hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Dünya Kupası'ndan sonra gelecekleri ile ilgili bets60 sonuç vereceklerini söyleyen Vargas, "Ennel yüzde 100 Dünya Kupası'na odaklanmış durumda. Şu anda sadece milli takımı düşünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra farklı seçenekleri değerlendireceğiz" dedi. analiz edildi En iyi sonuçları Biz vereceğiz. Sadece şunu söylemek istiyorum: Enna Türkiye'de mutlu ve önceliği Fenerbahçe'de.

Vargas'ın dediği gibi, Enna Valencia tamamen Dünya Kupası'na odaklanmış durumda. Katar'daki büyük turnuvadan önce, "Takım 2014'teki Brezilya takımından daha genç. Ancak daha deneyimli birini nasıl dinleyeceklerini bilmeleri gerçekten önemli. Biz özgüven dolu bir takımız. Umarım gruptan çıkıp ülkemizin tarihindeki en iyi Dünya Kupası sonucunu alırız. Kendimize koyduğumuz hedeflere ulaşmak istiyoruz.

Açılış maçında iki gol attı, hayatta kalan ilk gol!

33 yaşındaki yıldız, dünya futbolunun en büyük organizasyonu olan Dünya Kupası için mükemmel bir çıkış yaptı. Ev sahibine karşı açılış Katar bets60 giriş maçında Ekvador, Ennel Valencia'nın golüyle rakiplerini 2-0 mağlup etti.Bu sonuçla maça 3 puanla başlayan Ekvador, Katar'a yeni bir zemin açtı. Dünya Kupası tarihinde ilk kez  ev sahibi bir ülke açılış maçını kaybetti.

Fenerbahçe'den sürpriz paylaşım

Maçtan sonra Fenerbahçe hemen mesaj attı. Resmi Sarı-Lacivertli hesabında, Messi ve Ronaldo'nun Valencia'da birlikte alışveriş yaptıkları bir fotoğrafı, güneş gözlüğü takmış gülen yüz eşliğinde paylaştı. Fotoğraf kısa sürede herkesin dikkatini çekti. Küresel medya da 2022 Dünya Kupası'nda ilk golünü atan ve maçın adamı seçilen başarılı oyuncu hakkında kısa bir açıklama yaptı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.