Yılmaz ise bambaşka bir Burak Yılmaz olabilir

Yılmaz ise bambaşka bir Burak Yılmaz olabilir

Harika bir kariyerim oldu ve başarının zirvesini gördüm. Şu an sahip olduğum düşüncelere sahip olsaydım en azından Beşiktaş futbol takımı  tarafından gönderilmezdim diye düşünüyorum.

Harika bir kariyerim oldu ve başarının zirvesini gördüm. Şu an sahip olduğum düşüncelere sahip olsaydım en azından Beşiktaş futbol takımı  tarafından gönderilmezdim diye düşünüyorum. , Türk milli takımı teknik taktiklerden çok duygularla dolu bir platform. İstiklal marşını söyleyince tüyleriniz diken diken oluyor. Para hiçbir zaman sorun olmadı, eski şeylere binmek istemiyorum. Milli takım hocası istikrarlı olmalı. En azından bizim ülkemizde yollar bölünmüş durumda. Hep alan olduk, şimdi vermeye çalışıyoruz. Bildiklerini başkalarına öğretebilmek de bir öğretmenin yeteneğidir ve biz çok çalışıyoruz. Koç olarak betwoon hedefim harika bir takımda çalışmak ve şampiyon olmak ama bunu  söylemeye gerek yok. Futbol sonrası bir kariyer için hazırlanıyorum. Selçuk İnan adına mutluyum ve elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Kariyerimde  bir noktaya geldim ve koçluk açısından da durum aynı. Yabancı hakem bulunmamalı ve yabancı hakem kısıtlamaları azaltılmalıdır. Hollanda'nın dış sınırları yoktur, ancak bu seviyeye gelirsiniz ve buna gerek kalmaz. Yabancı çok istiyorsanız yabancı yönetmenler gelsin, yabancı hocalar gelsin, yabancı gazeteciler gelsin. Yabancı sınır olmazsa Türk futbolcular artık Galatasaray'da oynayabilir mi?

Bence gençler Şenol Güneş gibi bir hocayla tanışmalı. Hayatımdaki ilk dönüm noktası Şenol Güneş'le tanışmak, ikincisi Çin'e, üçüncüsü de Lille'e taşınmaktı. " Futbolculuğuma Fortuna Sittard'da devam edip  orada bitirmek istiyorum. Bu belli. Burak Adana Demir'e veya Beşiktaş'a boşuna gitti. bildirin." Şenol Güneş, Fatih Terim ve Mustafa Denizli'nin sizden  etkilendiğini düşünmüyorum. Çok tecrübeliler. Jorge Jesus Türkiye için çok betwoon giriş şey öğretmiş çok değerli bir hocaydı. Altay'a sahip çıktı ve beni hayran yaptı, bu benim için çok şey ifade ediyor. Nazar Arda Güler'e çarpsın, Allah yolunu açık etsin. Gururla takip ettim ama bir gün Paris Saint-Germain gazetelerini açtım ve Manchester City istedi. Bir gün içimi açıp neden milli takıma çağrılmadığını anlattım. Bir gün hocasını oynamadığı için eleştirdik. Tecrübeli teknik direktör hem  orta saha solunda hem de defansın solunda oynayabilecek bir isim arıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.