Yılın tesettür kaşe kaban modelleri!

Yılın tesettür kaşe kaban modelleri!

Soğuk kış aylarında en çok ihtiyaç duyulan diş giyim ürünlerinden biri de kabanlardır. İşte yılın tesettür kaşe kaban modelleri.

Soğuk kış aylarında en çok ihtiyaç duyduğumuz diş giyim ürünlerinden biri kabanlardır. Kaban çeşitleri tesettürlü hanımlar tarafından da çokça tercih edilir. Tesettür giyimin aranan kışlık ürünleri olan kabanlarda daha çok kaşeye rağbet vardır. Tesettür kaban modelleri arasında kaşenin özel bir yerinin olmasının nedeni öncelikle kumaştır. Kaşe kaban bayan tesettür kıyafetlerinde kalınlığı ile ön plana çıkar.

Dolaysıyla kaşe kumaşlardan üretilmiş kabanlar hem muhafazakâr giyime uygun olarak vücut hatlarını gizler hem de zarif bir görünüme imza atılmasını sağlar. Genellikle uzun modelleri yapılan tesettür kaşe kaban çeşitleri uzun yıllar kullanım sağlaması açısından da avantajlıdır.

 

Çünkü kaşe kumaşlar, kaliteleri değişkenlik gösterse de diğer kumaş türlerine göre daha sık dokunur, keçeleştirme ve havalandırma işlemlerine tabi tutulur. Bu da hem kumaşın dayanıklılığını artırır hem de soğuk havanın yalıtılmasını sağlar.

İstisnasız her sezon moda olan kaşe kabanlar Zülays’ın tesettür kaban modelleri içinde de yeri almış. Zülays’ın dış giyim koleksiyonunda bulabileceğiniz kaşe kabanlar farklı model ve renkleri ile çok şık. Genç tesettürlü hanımların en çok rağbet ettiği tesettür kaban modelleri ise oversize kalıba sahip midi boylar.

yilin-tesettur-kase-kaban-modelleri1.jpg

Kapüşonlu olan bu modeller büyük cep detayları ile hem işlevsel hem de çok spor bir tarz yaratıyor. Belindeki büzgü detayı sayesinde bele tam oturtulabilen bu geniş kalıp kabanlarda kahverengi ve pudra renk seçenekleri bulunuyor. Zülays kaşe kaban tesettür modelleri arasında klasik tarza hitap edenleri de var.

İlk model hâkim yaka ve önden düğmeli. Metal düğmeleri ve büyük cepleri sayesinde spor kıyafetler ile de kombinlenebilen bu modelin kesimi ise diğer spor modellere göre daha fit. 38 bedenden 46 beden ölçüsündeki her tesettürlü kadının tercih edeceği model kumaş yapısından ve astarlı olmasından kaynaklı olarak hava geçirmiyor.

Kış aylarında çok sıcak tutan bu modelde de acı kahve ve vizon renkler bulunuyor. Canlı renkler arayan ise daha çok Zülays’ın kruvaze kaşe kaban tesettür modellerine yöneliyor. Eskimeyen tarzı ile kruvaze kaşe kabanlar yakasıyla uyumlu kapaklı cepleri ile göz dolduruyor.

yilin-tesettur-kase-kaban-modelleri2.jpg

Diz hizasını geçen bu kabanlar da geniş kesim tasarlanmış. Kruvaze model kaşe kabanlarda koyu renk sevenler için siyah ve gri, yılın trend canlı renklerinden vazgeçemeyenler için yeşil ve turuncu, farklı bir renk arayanlar için ise mürdüm seçeneklerini sunuyor.

Rahat kesimleri, çarpıcı modelleri ve kaliteleri ile kabanlarında şıklık vadeden Zülays’ın fiyatları ise çok uygun. https://www.zulays.com/tesettur-kap-kaban linkinden tüm ürünleri görebilirsiniz!

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.