TikTok fenomeni Meltem Demirbaş Şişli’de kaza sonrası soyuldu!

TikTok fenomeni Meltem Demirbaş Şişli’de kaza sonrası soyuldu!

TikTok fenomeni Meltem Demirbaş'ın kullandığı motosiklet, Şişli’de otomobille kafa kafaya çarpıştığı kaza esnasında soyuldu.

Şişli’de bir firmada satış danışmanı olarak çalışan TikTok fenomeni Meltem Demirbaş’ın kullandığı motosiklet, otomobil ile kafa kafaya çarpışarak düştü. Kazayı görenler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bu sırada olay yerinde bulunan bir kişi, Demirbaşın yerde gördüğü cep telefonunu, soğukkanlı bir şekilde cebine koyarak gözlerden kayboldu.

“YARDIM EDECEK SANDIM, HIRSIZLIIK YAPTI”

Yaşadığı olayı anlatan Meltem Demirbaş “Motorumla işe gidiyordum, bir tane arabayla çarpıştım ve takla attım, yere düştüm. Bu sırada bütün vatandaşlar başıma toplandı. Bacağım kan içindeydi, vatandaşlar bir tanesi yardıma geliyor, ayağıma tampon yapıyor. Başka bir vatandaş da aynı şekilde koşarak geliyor. Yardım edecek sanıyorum, telefonumu yan tarafımdan alıyor ve arkasına bakmadan gidiyor. O anda hiçbir şey yapamıyorum” dedi.

“DAHA İYİ VİDEOLAR ÇEKECEKTİM”

Telefonunu bir hafta önce aldığını söyleyen fenomen, “Sosyal medya için, daha iyi videolar çekebilmek için, para kazanmak için aldım telefonu ama… Daha jelatini bile üstündeydi. Yepyeni telefondu, 15 bin liraya bana mal oldu. Telefonumu çalan kişi, tamamıyla vicdansızlık yaptı” diye konuştu.

“YANINA KAR KALMASIN”

“Ben orada kanlar içerisinde yerde yatıyorum. Vatandaşın biri bacağıma tampon yapıyor. Kan kaybından da ölebilirdim. Telefonu alıp gitmesi tamamıyla vicdansızlık” diyen Demirbaş, “Aileme bir saat boyunca ulaşamadılar. Ben çok korktum, yakalansın, yanına kar kalmasın istiyorum” ifadelerini kullandı.

KAZA VE HIRSIZLIK ANI KAMERADA

Kaza ve cep telefonun çalınma anının güvenlik kameralarına kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde, motosiklet ile otomobilin çarpıştığı, Demirbaş’ın havada takla atarak yere düştüğü ve bir kişinin yaralı haldeki Demirbaş’ın yerdeki cep telefonunu çaldığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.