Yıldız Futbolcuların Ayrılma İhtimalleri Tartışma Konusu Haline Geldi

Yıldız Futbolcuların Ayrılma İhtimalleri Tartışma Konusu Haline Geldi

Yıldız Futbolcuların Ayrılma İhtimalleri Tartışma Konusu Haline Geldi

 

 

Donyell Malen ve Denzell Dumfries'in A Milli  takımıyla birlikte gösterdikleri muhteşem başarılar sayesinde bu ikilinin takımdan ayrılma ihtimalleri olduğuna ilişkin birtakım açıklamalarda bulunmuştu. Teknik direktör, Hollanda’da bir televizyon kanalı olan NOS'a ( Nederlandse Omroed Stichting) konuştu. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci eleme turundaki karşısındaki rakibi PSV Eindhoven  yeni sezon için çalışmalara şimdiden başladı. Hollanda  kadrosunun  direktörü olan Roger Schmidt de EURO iki bin yirmi tarihinde kadroda değişiklik yapacak. Gösterdikleri başarılı ve güzel performansları sayesinde takımın yıldızlarından Donyell Malen ve Denzel Dumfries'in  takımdan ayrılacağı ihtimalleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. betebet

 

Donyell Malen ile Denzell Dumfries'in takımdan ayrılacak gibi ihtimalleri ile ilgili futbol için işler bu şekilde devam eder. Özellikle de PSV'de biz böyle yılda bir iki kez bu şekilde oyuncu kaybedebiliyoruz." dedi. 

Takımdaki Oyuncu Ayrılıklarına Herkes Hazırlıklı Olmalı

 

Schmidt herkesin oyuncu ayrılıklarına hazırlıklı olmalarının gerektiğini belirten tecrübeli direktör  “Donyell ve Denzel'ın ayrılıklarını  benim için bir süredir beklenen bir  durumdur. Aslında bir önceki yaz için bekliyordum.

Böyle bir ihtimali göz önünde bulunduruyordum ve bu ikili kalırlarsa da güzel olur. Fakat ayrılırlarsa da onlarsız bir sezon oynamak  için hazır olmalıyız." sözlerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.