Yerli pazar yeri olarak Azall Dünya devi olma yolunda!

Yerli pazar yeri olarak Azall Dünya devi olma yolunda!

E- ticaret sektörü günümüzde her geçen gün artmakta ve kendisine yeni pazarlar bulmaktadır. Yerli bir firma olarak Azall Dünya devi olma yolunda hızla ilerliyor.

Dünya Devi Olmaya Aday Yerli Pazaryerimiz; Azall Yaşamı Güzelleştiriyor!

E- ticaret sektörü günümüzde her geçen gün artmakta ve kendisine yeni pazarlar bulmaktadır. Hepimiz sektörün gün geçtikçe nasıl büyüdüğüne şahit oluyoruz. Öyle ki bu sektöre ayak uydurmak adeta yeni ve gelişen dünyaya ayak uydurmak anlamına gelmiş durumda. İşte böyle bir ortamda yeni alışveriş sitelerine duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor.

aZall’da böyle bir ihtiyacın ürünüdür. Her şeyden önce aZall’ın yerli sermaye ile kurulan bir platform olduğunu söylemeliyiz. aZall bünyesinde bulunan özellikle ev yaşam kategorisine ait dekorasyon & aydınlatma, mobilya ve mutfak gereçleri gibi binlerce ürün arasında gezebiliyor ve tek tıkla size uygun ürünü sipariş edebiliyorsunuz. Siparişiniz kapınıza kadar getiriliyor ve sizlere bu anlamda eşsiz bir alışveriş deneyimi sunulmuş oluyor. Hadi gelin aZall’a biraz daha yakından bakalım.

Neden Azall’ı Tercih Etmelisiniz?

Ev tekstili, yapı market & bahçe, dekorasyon & aydınlatma, ev gereçleri… Ev yaşam kategorisine ait tüm bu alt kategorilere aZall ile ulaşmak mümkün. aZall filtreleme özelliği neticesinde ihtiyacınıza en uygun ürünü bulmanıza yardımcı olmakla kalmıyor. Ayrıca aZall’ı diğer internet alışveriş sitelerinden ayıran çok önemli bir özellik daha var.

Alışverişinizi keyifle yapıp siparişinizi verdiğinizde aZall ile işbirliği yapan sosyal sorumluluk derneklerinden birine ilave bir ücret ödemeden bağış yapabiliyorsunuz. Bu mükemmel özellik sayesinde hem ihtiyacınızı gidermiş hem de sosyal sorumluluk projelerine destek vermiş olabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi ve altı çizilmesi gereken bir nokta olarak sizler ek bir ücret ödemiyorsunuz, bağış tamamen aZall’a ödediğiniz ücret üzerinden gerçekleşmektedir.

azalcom-logo.jpg

Peki, Azall’ın Hedefi Nedir?

azall yüzlerce marka ile çalışmakta. Bu anlamda güvenilir ve kalite standartlarının üzerinde hizmet üreten markaları aZall’da bulmanız mümkün. aZall’ın asıl ve öncelikli hedefi müşteri ağını genişletmek ve daha geniş bir kitleye mal ve hizmet ulaştırmak. Bunun yanında marka ağını genişleterek daha fazla mobilya, mutfak gereçleri, banyo ve ev gereçleri gibi ev yaşam kategorisine ait ürünlere pazar olabilmek hedefi var.

aZall’ın en büyük hedeflerinden biri ise Türkiye’nin her şehrine ve ardından Türklerin yaşadığı her Avrupa ülkesine ulaşmak. Böylece aZall’ın hedefi yerli sermayesi ile Türkiye’nin gurur kaynağı bir projeye dönüşmektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.