Yeni Nesil Seyyar Tuvalet

Yeni Nesil Seyyar Tuvalet

Yeni Nesil Seyyar Tuvalet

Bahçe, park, kır, konser alanı gibi alanlarda ve doğal afet anlarında, şebeke suyunun bulunmadığı, kanalizasyon olmayan alanlarda, tuvalet ihtiyacını hijyenik ve güvenli şekilde giderilmesine olanak tanıyan seyyar tuvalet modelleri farklı malzemelerden üretilebilmektedir. Piyasada konteynır tuvalet, panel tuvalet gibi farklı laternatifleri bulunan seyyar tuvalet modellerine gelişen teknolojiyle yeni nesil bir seyyar tuvalet modeli eklenmesi şart olmuştur.

 

Bu yeni nesil seyyar tuvalet modelleri, polietilen maddeden imal edilmeleri nedeniyle; diğer modellere göre daha dayanıklı ve kompaktır. Özellikle Türkiye İstanbul’da üretim yapmakta olan Vendor şirketinin üretmekte olduğu polietilen tuvalet, seyyar lavabo ve seyyar duş üniteleri, patentli özel tasarımları nedeniyle, diğer seyyar tuvalet modellerinden ayrılmaktadır. Şirketin üretimini yaptığı seyyar ürünlerin hepsinde en dikkat çeken özellik dayanıklılık ve ürün içerisinde gizlenmiş olan geniş su deposu ve atık deposdur. Konteynır tuvalet modellerinde ve/ya panel tuvalet modellerine dışarıdan eklenmesi gereken su deposu ve ürünün kurulduğu alanda, ürünlerin altına foseptik atık deposu oluşturma gerekmekte, bu sebeple  doğal afet yaşayan bölgelerde, arazi şartlarının zorlu olduğu alanlarda kullanılması zor ve işlevsiz olan bu modeller yerine polietilen seyyar tuvalet modelleri tercih edilmektedir.  Ayrıca şirketin üretimini yapmakta olduğu seyyar duş ve seyyar lavabo, seyyar duş modelleri; şebeke suyuna ihtiyaç duymaması nedeniyle; plaj, sahil, deniz şeridinde, antrepo ve liman işletmelerinde en çok tercih edilen modellerdir.

İstanbul’da bulunan tesislerinde; tamamen yerli imkanlarla üretimini gerçekleştirilen; mobil ve seyyar kabin modelleriyle, ihtiyaç duyulan her alanda seyyar tuvalet modelleriyle hizmet sunan Vendor; sürekli geliştirdiği ürün modelleriyle daha faydalı ürünler sunabilmek için ARGE çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Şirketin kendi web sitesinden: Seyyar Tuvalet daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.