Yeni Başkanımızla Kulübümüz Aşama Kaydetti

Yeni Başkanımızla Kulübümüz Aşama Kaydetti

İstanbul Süper Amatör Ligi’nde oynayan takımların hepsi genç kadroları ve değişen yapısıyla sezonda iddialı oynuyorlar. Hal böyle olunca maçların heyecanı ve rekabette artıyor.

Halide Edip Adıvar Spor Kulübü yönetim kurulu üyesi olan Tuncay Bakır değişen başkanlarıyla birlikte kulübün aşama kaydettiğini ve yeni sezonda yapılan transferler ve vaat edilen futbol sahasıyla birlikte daha başarılı olacaklarının altını çizerken şunları söyledi: 




SAHANIN YAPIMINA BAŞLANACAK
Tuncay Bakır-Halide Edip Spor Klübü Yön.Krl.Üyesi

Sahamız Motor Sanat Endüstri Meslek Lisesi’nin içinde. Burası toprak sahaydı. Belediye başkanımız burayı halı saha olarak kullanabileceğimizi söyledi. En yakın zamanda onun çalışması başlayacak inşallah. Şuanda Alibeyköy Yıldıztabya Tesisleri’ni kiraladık, orada oynuyoruz. Ancak saha uzak olduğu için mahalle halkı yeteri kadar maçlara ilgi gösteremiyor. Sahamız yapılınca rağbet artacaktır.

3.LİGİN KAPISINDAN DÖNDÜK

Takımımızın performansı son derece iyi. Birinciyiz ve bir mağlubiyetle gidiyoruz. Geçen sezonda çok iyiydik. Son maçta son saniye yediğimiz bir golle 3.ligin kapısından döndük. Bir sene harcadığımız bütün emek o golle gitti. Ama bu durum bu sezon için bize ekstra motivasyon sağladı. Şimdi olaya daha farklı bakıyoruz. Play-off’lar geldiği zaman her şey daha da iyi olacak, çok ümitliyiz. Kupa yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

KULÜBÜN GELİR KAYNAĞI YOK

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün verdiği bir saha sözü var. Tesislerin ismi bile belirlendi ancak henüz başlanmadı. Biraz ağırdan alınıyor ama yapılacak diye ümit ediyoruz. Yaklaşık 2,3 aydır bekliyoruz. Şişli Belediye binası da sahamızın arka tarafına taşınacak. Ona yoğunlaşmış durumdalar, bizde bekliyoruz. Saha yapıldığı zaman çok iyi olacak çünkü kulübümüzün hiçbir gelir kaynağı yok. Başkan tüm masraflarla kendisi ilgileniyor, kulübe tek başına destek olmaya çalışıyor. Sponsorumuz yok. Saha yapıldığı zaman diğer kulüplere yıllık sahamızı kiralayabileceğiz, bu da gelir olacak. Kulübümüzün altyapısı da iyi, mahallemizin gençleri yetişiyor. Ayrıca sahamız yapıldığı zaman maçlara mahallemizin ilgisi de artacaktır diye düşünüyorum. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.