Yelkenli Tekne ile Maviliklere Yelken Açın!

Yelkenli Tekne ile Maviliklere Yelken Açın!

Yelkenli Tekne ile Maviliklere Yelken Açın!

 

Türkiye’nin benzersiz doğa güzellikleri, muhteşem koyları ve sonsuz maviliklerine yelken açmak için yelkenli kiralama ile muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz. Özellikle Akdeniz ve Ege kıyılarını tercih edilmiş olduğu mavi yolculukla çok çeşitli rotalar göz önünde bulundur olur. Ada Yacht ile kiralayacaksınız belirlediğiniz rotalarla dilediğiniz gibi bir tatil geçirebilirsiniz. Olağanüstü manzaralara, tarihi ve kültürü yerleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda el değmemiş koylara da gitmek mümkündür.

Yelkenli Kiralama

Denizi seven ve denizde tatil yapmak isteyen kişiler mutlaka tekne tatilini en az bir kere deneyimlemelidir. Mavilikler üzerinden yelken açarak sıra dışı bir yolculuğa çıkmak oldukça keyifli bir hal almaya başlamıştı. Özellikle kalabalıktan uzak yerlerde tatil yapmayı seven kişilerin mutlaka bu deneyimi yaşaması gerekir.

Beyaz kanatların altında ve derin berrak sularda muhteşem tatil yapmak isteyenler Türkiye’nin çok çeşitli noktalara üzerinden yelkenli kiralayabilir. Yabancı ve yerli turistler tarafından tercih edilebilen yelkenli tekne kiralama sistemi sayesinde kalabalıktan uzak bir tatil yapılabilmektedir. Şu an Türkiye’de çok fazla kişi tekne tatiline çıkmaktadır. Özellikle beş yıldızlı otel konforunda dizayn edilmiş olan yelkenler sayesinde Türkiye’nin pek çok yeri keşfedilebilir.

Kiralık Yelkenli Tekneler

Sığ koylarda manevra kabiliyeti yüksek tekneler ile kolay bir şekilde mola verilebilecek güvenli seyahat için kiralık yelkenli ile muhteşem bir tatil yapılabilir. Türkiye’nin çok çeşitli noktalarından yelkenli kiralayarak tatil yapmak mümkün hale gelmiştir. Kişiler yelkenli tekneleri isterse kaptanı olarak tercih edebilir. Aynı zamanda tekne kullanmayı bilenler kendileri de sürebilir.

Tekne sürmeyi bilmeyen ancak sürmek isteyen kişiler kısa eğitimleri katılarak da yelkenciliğe adım atabilir. Tamamen kişinin istek ve ihtiyaçlarına göre donanımlı olan tekneler aslında her bütçeye uygundu. Bu anlamda tatil programını harekete geçmesine yardımcı olur.

Kiralık Yelkenlilerin Özellikleri

Kiralık yelkenlerin çok çeşitli özellikleri vardır. Bodrum yelkenli kiralama ile tatile çıkmak isteyen kişiler yelken sporu, kısa geziler ya da amatör denizcilik gibi farklı faaliyetleri de beraberinde getirebilir. Tam teşekküllü mutfaklara, konforlu dekorlara ve tüm yüksek güvenlikli önlemlere sahip olan teknoloji sayesinde hem kısa süreli hem de uzun süreli tatil yapmak mümkündür. Bununla beraber son dönemlerde popüler hale gelmiş markalar ile kiralama hizmeti verilmektedir.

Yelkenli içerisinde su yapıcılar, sıcak ya da soğuk duş, lavabo, klima, mutfak gereçleri, yatak ya da banyo takımları ve kabinler bulunmaktadır. Bununla beraber ekstra özelliklerde tamamen gelecek olan kişinin istek ve ihtiyaçlarına yönelik olarak değiştirile bilmektedir. Göcek yelkenli kiralama sistemleri gibi farklı rotalar belirlenebilmektedir. Kişiler bu rotaları hem kendi isteklerine yönelik değiştirebilir hem de Ada Yacht firmamız tarafından en çok tercih edilen rotalar belirtilerek sizlere sunulabilir.

Kiralık Yelkenli Fiyatları

Ekstra olarak belirlenen istek ve ihtiyaçlar için farklı fiyatlandırmalar yapılabilmektedir. Kişiler mürettebat sayısını artırdıkça yerken kiralama fiyatları da buna yönelik olarak artacaktır. Aşçı, mürettebat ya da kaptan sayıları da dahildir.

Genel anlamda her kabinde iki kişinin kullanımına uygun genişlik bulunmaktadır. Yelkenli tekne kiralama fiyatları tamamen teknenin büyüklüğüne göre değişiklik gösterir. Bununla beraber teknenin ne kadar kullanılacağı da fiyatları etkileyen faktörlerden biridir. Kalabalık ya da iki kişilik olarak yelken kiralamak mümkündür. Tercih edilecek olan teknenin özelliklerine yönelik olarak da fiyatlar değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyatlar için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Ada Yacht firması olarak sizlere sunacağımız muhteşem fırsatlar ile eşsiz ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.