Yedek Oyuncularda Değişiklik Yapıldı

Yedek Oyuncularda Değişiklik Yapıldı

Yedek Oyuncularda Değişiklik Yapıldı

 

Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim'den yapılacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi son dakika bir sürpriz geldi. Terim'den yapılan Falcao sürprizi maç öncesinde şok etkisi yarattı. Süper lig mücadelelerinde yapılan derbiler taraftarlar tarafından heyecan ve merak içerisinde takip ediliyor.

Kadro ile ilgili gelişmeleri de yakından takip eden taraftarlar yaşanan son dakika gelişmesini ekranlardan öğrendi. Süper Lig'in 24. haftasındaki derbide Fenerbahçe'nin evine misafir olan Galatasaray'da son maça göre kadroda iki farklı değişikliğe gidildi. Fatih Terim, hafta içinde yapılan antrenmanlara katılan golcü futbolcu Falcao ile ilgili ani bir karar alarak yedek olarak kaydetti. Falcao başta olmak üzere diğer futbolcular da bu kararla birlikte şaşkınlık yaşadı.  İmajbet Yeni Giriş

İmajbet  Sarı-kırmızılı takımın 23. haftada Medipol Başakşehir'le karşılaştığı ve 3-0 galip geldiği maçın dakikalarına ilk 11'de başlayan futbolculardan Peter Etebo ve Ryan Babel bu hafta yedek kadrosuna açıldı. Teknik direktör Fatih Terim dün oynanan Fenerbahçe derbisinde bu futbolcuların yerlerine Younes Belhanda ve Mustafa Muhammed'i kadroya dahil etti. Yedek oyuncu kadrosunda yapılan değişikler Fatih Terim tarafından tölere edildi. Teknik adam tarafından yapılan yedek kadrosunda ki değişikliklerin nedeni ise bütün futbolcuların maçlarda yer alması için yapıldığı yönündeydi. Ancak başarılı futbolcu Falcao Fenerbahçe Galatasaray derbisinde yer almadığı için yaşadığı bu durumu üzüntü ile karşıladı.  İmajbet Giriş

Derbi Öncesi Şok Olay


Türkiye futbol federasyonu süper liginde top koşturan Galatasaray bu hafta Fenerbahçe'ye konuk oldu. Günler öncesinden heyecan yaratan bu derbi öncesinde taraflar sıkı bir antrenmana girdi. Geçen haftalarda oynanan karşılaşmalarda yedek kulübesinde değişiklikler yapan Fatih Terim bu hafta ki maç öncesinde de farklılıklar yaptı. Derbi öncesi kadroları açıklayan Fatih Terim'den son dakika bir sürpriz yapıldı. Heyecanlı derbi için kadroları açıklayan Terim; Fernando Muslera, Martin Linnes, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Emre Kılınç, Arda Turan, Henry Onyekuru ve Mustafa Muhammed ile başlayacaklarını açıkladı. Falcao'nun ilk on birde yer almaması kafaları karıştırdı. 

Falcao Derbi'de Yedeklerde Yer Aldı

Dün akşam oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbi kadrosunda yedek kadroda yer alan Falcao, maçın ikinci yarısında oyuna dahil oldu. Yeni haftada ilk on birde yer alacağı belirtilen Falcao maçta yüksek seviyede performans ortaya koydu. Ayak bileğinde yaşadığı sakatlık sebebi ile yedek kadroda yer alan futbolcuyu oyuna dahil eden Terim, önümüzde ki hafta oyuncunun ilk on birde yer alacağını açıkladı. Hafta içi yapılan derbi antrenmanlarına katılan Falcao takım arası maçta ufak bir sakatlık yaşadı.

Terim bu sebeple oyuncuyu yedek kadrosuna dahil etti. Yedek oyuncular arasında yapılan değişikliklerin asıl nedeni ise bütün oyuncuların karşılaşmalarda yer almaları yönündeydi. Oynanan Fenerbahçe derbisinde 1 0 galip ayrılan Galatasaray büyük bir sevinç yaşadı. Ligde üç takım arasında yer alan Galatasaray yedek oyuncu konusunda yapılan değişikliklerle adından söz ettiriyor.

Fatih Terim'in uyguladığı bu yeni taktikler başarılı bir performans ortaya koyuyor. Yedek ve asil oyuncuların karşılaşmalarda birbirleri ile uyum sağlamaları için bu taktiğe başvuran Fatih Terim Fenerbahçe- Galatasaray derbisi sonrası zoru başardık diyerek açıklama yaptı. Yedek oyuncular konusunda neden değişiklik yaptınız diye soran muhabirlere yeni farklı taktik uygulaması yapıyorum diyerek yanıt veren Terim oyuncularına teşekkür ettiğini belirtti. Son dakika gelişmesi ile Falcao'yu yedek kadroya alan Terim, ikinci yarıda futbolcuyu oyuna dahil etti. Yaşadığı sakatlığa rağmen başarılı bir oyun çıkaran Falcao önümüzde ki hafta ilk on birde yer alacak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.