YARALANANLARIN İSİM LİSTESİ

YARALANANLARIN İSİM LİSTESİ

YARALANAN 79 KİŞİDEN 73'ÜNÜN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Ulus'ta Anafartalar Çarşısı önünde saat 18.45 sıralarında meydana gelen patlamada ölenlerin sayısı 6'ya yükselirken, yaralanan 79 kişiden 73'ünün kimliği belirlendi.

Olayın ardından İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan İsa Kalkır'ın yaşamını yitirmesiyle patlamada ölü sayısı 6 olurken, ölen diğer 5 kişinin cesedinin kimlik tespiti için Keçiören'deki Adli Tıp Kurumu'na götürüleceği öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, olay yerinde patlama sonucu herhangi bir çukur oluşmadığını, bu nedenle ''canlı bomba'' ihtimalinin de araştırıldığını belirttiler. Yetkililer, patlayıcı türünün de henüz kesin olarak belirlenemediğini, bunun kriminal inceleme sonucunda saptanabileceğini kaydettiler.


YARALILARIN KİMLİKLERİ


Alınan bilgiye göre, yaralıların kimlikleri ve tedavi gördükleri hastaneler şöyle:

Yüksek İhtisas Hastanesi: Güllü Çolakoğlu

Keçiören Araştırma ve Eğitim Hastanesi: Nafiye Okatan, Ayşe Oğuz, Gözde Akın, Fatma Düşünceli, Kader Akdemir

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Mercan Keleşoğlu, Mithat Kopçak, Halil İbrahim Kopçak, Hayri Koyuncu, Aydın Tatlı, Lokman Gül, Bahri Topal, Recep Cedik, Sabri Kıran, Bilal Gümüş, Tuna Emir

Numune Hastanesi: Ekrem Özmen, M. Emin Şimşek, Figen Hoşkan, Oktay Topal, Rasim Gülhanoğlu, Hacı Karagöz, Aydın Çandak, Ayşe Köyük, Caner Kaplan, Hatice Şenler, Gökhan Kılıç ile Pakistan uyruklu Tarık Zafer İkbal, Ali Ezad Abbas, Abdul Mozed Khan, Salman Dalhani, Zülfikar Lodin. Pakistan uyruklu 5 yaralının GATA'ya sevk edileceği öğrenildi.

Hacettepe Hastanesi: Hüseyin Elvan, Beyler Macartay, Aydın Bedir, Hülya Develi ile Pakistan uyruklu Adeal Mascod ve Tayyaba Pirzada. Pakistan uyruklu bu kişilerden Adeal Mascod'un GATA'ya gönderileceği bildirildi.

İbn-i Sina Hastanesi: Serkan Duman, Selahattin Deniz (durumu ağır), Serkan Ardıç, Osman Kocagöl, Süleyman Danacı ve Firdevs Kazan.

Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi: İsmail Muharremoğlu, Bilal Bayram, Zafer Karyol, Mehmet Göçmen, Bahri Koçak, Hanife Kumru, Satılmış Yüksekkaya, Haydar Özyılmaz, Ecehan Demirci, Leman Kesik, İbrahim Kılınç, Ersan Karabulut, Ali Haydar Altıntaş, Mehmet Nuri Kaleli, Tuğba Doğan, Hüseyin Demirhan, Levent Yıldırım, Tevfik Çavuşat, Dilan Gündüz, Durak Altınhan, Aysel Dayı, Rıza Kumru, Baki Koçak, Ayşe Kılıç, Vahit Kılıç, Ayşe Bozkurt ve İbrahim Köylü

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Seda Alpkoçak (durumu ağır).

AA


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.