''Yalnız Hayaller Kaldı''Filmin galası yapıldı.

''Yalnız Hayaller Kaldı''Filmin galası yapıldı.

Yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan'ın yaptığı yapımcılığını Cevher filmcilik’in üstlendiği Yeşilçam’ın ünlü isimlerinin genç oyuncularla bir araya geldiği ’’ Yalnız hayaller kaldı’’ filminin galası Şişli Cemil Candaş Kent Kültür merkezi’nde gerçekleşti.

''Yalnız Hayaller Kaldı'' Filminin Gala Gösterimi Yapıldı

mc.jpg

Yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan'ın yaptığı yapımcılığını Cevher filmcilik'in üstlendiği Yeşilçam'ın ünlü isimlerinin genç oyuncularla bir araya geldiği ''Yalnız hayaller kaldı'' filminin galası Şişli Cemil Candaş Kent Kültür merkezi'nde gerçekleşti.

mahmut-cevher.jpg

Yeşilçam'ın efsane isimlerinin katıldığı gala'da davetli seyirciler yoğun ilgi gösterdiler.

mmcc.jpg

Başrollerini Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri Mahmut Cevher ve Perihan Savaş ile birlikte son dönemin başarılı oyuncularından Ecem Baltacı'nın paylaştığı duygu dolu aile hikayesinin anlatıldığı filmde Atılay Uluışık,Açelya Elmas,Murat Yılancı,Yeliz Bozkurt Üstündağ ve Alican Ayas, Selin Soytürk, Dilruba Balbınar, Melisa ALagöz, Yavuz Pekdemir, Onat Erkan,Sevim Aydeniz rol aldılar.

cm.jpg

Filmin yapımcılğını üstlenen ve Doğan rolünü canlandıran usta oyuncu Mahmut Cevher bir filmi bitirmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Sanatçı dostları Levent İnanır ve Nuri Alço Gala'da Mahmut Cevher'i yalnız bırakmadı.

ps.jpg

Haber ve Fotoğraflar :Murat Botanlıoğlu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.