Wolfowitz’in öptüğü kadın kim?

Wolfowitz’in öptüğü kadın kim?

Dünya Bankası başkanlık koltuğunu sevgilisi yüzünden kaybeden Wolfowitz'in Boğaz'da öptüğü kadın ünlü bir yatırımcı. Siz tanıdınız o nu...

Dünya Bankası başkanlık koltuğunu sevgilisi yüzünden kaybeden Wolfowitz'in Boğaz'da öptüğü kadın İmregül Gencer çıktı... Yatırım uzmanı Gencer, Clinton'la da yakınlaşmıştı

ADAMIN her gelişi olay... Önce camiye girişte delik çorapla yakalandı, şimdi Boğaz'da öpüşürken... Bilderberg için gelen Paul Wolfowitz (64), iki hafta önce sevgilisine ayrıcalık tanıdığı ortaya çıkınca istifa etmişti. Tam İstanbul'da moral bulurken basına yakalandı. Yanağına buse kondurduğu kadın, Global Yatırım'ın eski genel müdürü İmregül Gencer (41), Çırağan'da Başkan Clinton'la da görüntülenmişti.

Wolfowitz'in öptüğü kadın yatırım uzmanı

Bilderberg toplantıları için Türkiye'de bulunan ve önceki gün tekneyle Boğaz turu yapılan Dünya Bankası eski Başkanı Paul Wolfowitz'in öptüğü kadının Global Menkul Değerler'in eski Genel Müdürü İmregül Gencer olduğunu AKŞAM ortaya çıkardı. Sosyete dünyasının da yakından tanıdığı Gencer,

5-8 Mayıs 2005 tarihinde Almanya'nın Rottach-Eagern şehrinde düzenlenen Bilderber toplantısına Türkiye'den katılan isimler arasında yer almıştı. Önceki Dünya Bankası eski Başkanı Paul Wolfowitz ile tekne gezisine çıkan ve Wolfowitz'in samimi biçimde öptüğü Gencer, gece hayatının çok önemli isimlerinden birisi. Bugüne kadar ismi birçok ünlüyle anılan Gencer, 13 yıl Global Menkul Değerler'in yönetim kurulunda yer aldıktan ve yöneticiliğini yaptıktan sonra ayrılmıştı.

Gencer, iki buçuk yıldır ABD'de yaşıyor ve oradaki çok büyük bir fonun yüzde 25'lik kısmının sahibi olarak biliniyor.

CLINTON'I DA ÖPTÜ

Gencer'in birlikte anıldığı isimler arasında Serdar Bilgili, Opt. Dr. Mehmet Tekinel de bulunuyor. Hande Ateizi'nin çocukluk arkadaşı olan Gencer, Ataizi 2004 yılında evlendiğinde nikah şahitliğini de yapmıştı. Gencer daha önce de ABD eski Başkanı Bill Clinton'a sarılıp öpmüş ve gündeme oturmuştu.

Önceki gün teknede İmregül Gencer ile görüntülenen Paul Wolfowitz'in Dünya Bankası'ndan istifa nedeni ise yine bir kadın. Dünya Bankası'nda çalışan sevgilisinin maaşına haksız bir biçimde zam yaptığı iddiası nedeniyle görevini bırakmak zorunda kalan Wolfowitz'in yerine ise geçtiğimiz günlerde Robert Zoellick atanmıştı.

MEHMET KUTMAN İKNA ETMİŞ

İmregül Gencer Teksas Üniversitesi'nde kimya mühendisliği ve finansman okumuş. Üniversitedeyken ilk senesini yemekhanede çalışarak geçiren Gencer, bir yandan da bir alışveriş merkezinde satıcılık yapmış. Verdiği bir röportajda üniversite hayatımın tüm masraflarını kendisinin karşıladığını belirten Gencer, Türkiye'ye ise kişisel sebeplerden dönmüş. Türkiye'ye döndüğünde bir yatırım bankasında çalışmaya başlayan Gencer, savunma sanayii ile ilgili bir proje yürütmüş. Proje bitince tekrar Amerika'ya gidecekken Mehmet Kutman ile tanışarak Global'e geçmiş. 13 yıl çalıştıktan sonra da bu şirketten ayrılmış.

Akşam



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.