Viop Nedir ?

Viop Nedir ?

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası adı verilen VİOP, ekonomik ya da finansal göstergeler sayesinde sermaye piyasası araçları

VİOP İŞLEYİŞİ

 

            Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası adı verilen VİOP, ekonomik ya da finansal göstergeler sayesinde sermaye piyasası araçları üzerinde düzenlenmiş olan vadeli işlem ile opsiyon sözleşmelerinin aracılığı ile diğer türev araçlarının elektronik bir ortamda alınıp satılabileceği üzerine kurulu olan ve Borsa İstanbul nezdinde hizmet veren bir piyasadır.

 

            5 Ağustos 2013 tarihi itibari ile VİOP işlemleri, Borsa İstanbul VİOP ve Opsiyon Piyasası çatısı altında birleştirilmiştir. Bu konuda geniş bilgiler veren http://www.infoyatirim.com/vadeli-islem-ve-opsiyon-piyasasi/viop adresi de uygulamanın başarılarından ve karından söz etmektedir. VİOP işlemi yapmak isteyen müşteriler, infoyatırım.com aracılığı ile işlem detaylarına ulaşabilir.

 

            Popüler türev piyasaları arasında yer alan ve birçok kişinin başvurduğu http://www.infoyatirim.com/vadeli-islem-ve-opsiyon-piyasasi/viop adresi VİOP işlemleri, elektronik bir ortamda türev araçlarının alım ve satımının yapılmasını sağlar. Gelişmiş finansal ürünlerden olan türev enstrümanların işlem gördüğü infoyatırım.com piyasası, hem kurumsal hem de bireysel yatırımcılara hizmet vermektedir.

 

 VİOP İÇİN İNFO YATIRIMA GELİN

 

            Vadeli piyasalarda işlem görmekte olan ürünleri daha iyi analiz edebilmek için bütün türev ürünlerin tanımının öğrenilmesini sağlayan infoyatırım.com, yatırım yapılmadan önce bu bilgileri iletmektedir. Spot piyasalarda uygulanan alım – satım işlemlerinin farklı bir mantık yolu ile gerçekleşmesi VİOP piyasası sayesinde mümkün olmaktadır.

 

            Teslimatı ile ödemesi ileri bir tarihte yapılan yatırım aracının bugünden alınmasına ve satılmasına vadeli işlem denilmektedir. Bunu sağlayan ise infoyatırım.com tarafından sağlanan vadeli işlem sözleşmesidir. Yapılan vadeli işlem sözleşmelerinde sözleşmenin büyüklüğü, sözleşmenin teminat oranları ve sözleşmenin fiyat adımları gibi birçok farklı kriter belirlenmektedir. Yatırımcı kişiler ise belirlenmiş olan bu kriterler üzerinden alım – satım işlemlerini gerçekleştirmektedir. İşlemler sonrasında genel olarak fiziki teslimat seçeneği seçilmez ve uygulanmaz. Sizlerde karlı bir VİOP işlemi gerçekleştirmek ve kazancınızı daha da artırmak için http://www.infoyatirim.com/vadeli-islem-ve-opsiyon-piyasasi/viop adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.