Vigo kurye nasıl olunur?

Vigo kurye nasıl olunur?

Vigo kurye nasıl olunur?

Vigo kurye nasıl olunur?

Moto kurye nasıl olunur?

Motorlu kuryelik son dönemde Türkiye’de en çok araştırılan ve başvuru yapılan iş kollarından biri haline geldi. Özellikle pandemi ile birlikte insanların evde kalmak zorunda olmaları ve beraberinde alışveriş anlayışındaki değişiklik teslimat sektörüne dolayısıyla da motorlu kuryelere olan ihtiyacı artırmaya başladı.

Marka ve işletmelerin kurye ihtiyaçları ve sektörde personel konusunda devamlılık olmaması bu yönde ihtiyacı olan şirketleri, sektörde yer alan kurumsal markalara yönlendirdi. Kurye tarafında ise hakları olmaması ve maaş gibi birçok sebeple personellerde kurumsal markalarda yer almayı tercih etmeye başladı.

Hem marka ve işletmelerin hem de kurye olmak isteyenlerin tercih ettiği markalardan biri olan Vigo’yu sizler için araştırdık. 2019 yılında kurulan ve şu anda 60 ilde 6 bini aşkın kuryesi ile hızlı teslimat alanında hizmet veren Vigo, kurye olmak isteyenlerin de ilk araştırdığı markalardan biri haline geldi. Marka ve işletmelere de teknolojik alt yapısı ile kolaylık sunan Vigo, dijital kanallardan gelen siparişleri kuryelere atayarak siparişlerin tam vaktinde müşteriye ulaşmasını sağlıyor.

Vigo kurye başvurusu nasıl yapılır?

Vigo kurye başvurusu yapmak için Vigo’nun resmi internet sitesi sitesinde yer alan ‘kurye olmak istiyorum’ sekmesine girerek başvuru formunu doldurmak yeterli. Başvuru formunu doldurduktan sonra isterseniz Vigo’dan telefon bekleyebilir isterseniz görüşme için kendinize uygun randevu tarihinizi belirleyebilirsiniz.

Vigo kurye olmak için neler gereklidir?

Vigo çalışabilmeniz için ilk temel şart A1 ya da A2 ehliyete sahip olmanız gerekiyor. Bu aşamadan sonra başvuru formunda sizden istenen isim soy isim gibi bilgilerin yanı sıra  e-posta, cep telefonu, çalışmak istediğiniz pozisyon ve lokasyon gibi bilgileri ilgili alanlara eksiksiz bir şekilde doldurmanız ve adli sicil kaydınızın olup olmadığı sorusuna yanıt vermeniz gerekiyor.

Başvuru formunu doldurdunuz ve işe başlangıç aşamasına geldiniz bu noktada ise sizden aşağıdaki evraklar istenmektedir:

Nüfus Cüzdanı,

Sürücü Belgesi,

Adli Sicil Kaydı,

Nüfus Kayıt Örneği,

Vergi Levhası,

İkametgah,

Sürücü Ceza Puanı Sorgusu,

Ruhsat (Kendi motosikleti ile çalışanlar için).

 

Vigo’da çalışma saatleri nasıldır?

Vigo’da işe başladıktan sonra çalışacağınız lokasyonun saha yöneticisi sizin için en uygun çalışma saatini belirleyecektir. Buna göre yemek molası dahil mesai saatiniz en fazla 12 saat sürmektedir. Dönüşümlü bir şekilde belirlenen mesai saatleri ise sabah 08.00 ile gece 00.00’a kadar sürmektedir. Bu saatler arasında hangi saatlerde çalışacağınızı saha yöneticiniz belirlemektedir.

Moto kurye olmak için şahıs şirketinizin olması şart mıdır?

Vigo kuryeye iş başvuru yaptınız ancak kendinize ait motosikletiniz yok. Bu aşamada işe alındıktan sonra Vigo bünyesindeki motosikletlerle çalışmaya başlayabilirsiniz. Kendinize ait motosikletle çalışmak istiyorsanız motosikletinizin en az 2021 model olması ve motor hacminin de en az 110 CC olması istenir. Vigo’ya başvuru aşamasında şahıs şirketinizin olması şartı aranmaz. Başvurunuzu yaptıktan ve işe alımınız kesinleştikten sonra şahıs şirketinizi açabilirsiniz.

Kaynak : vigovigo.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.