Veto sorusuna cenaze cevabı

Veto sorusuna cenaze cevabı

Başbakan Erdoğan, veto ile ilgili soruları 'Cenazeye yetişmeliyiz' diyerek cevapsız bıraktı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığı çıkışında gazetecilerin, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini içeren Anayasa değişikliği paketini veto etmesiyle ilgili soruları, "Cenazeye yetişmeliyiz." diyerek cevapsız bıraktı.

Efes 2007 Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü'ne katılmak için İzmir'de bulunan Başbakan Erdoğan, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda partililerle görüştü. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile birlikte il binasına giden Başbakan, burada Tekel Balatçık Yaprak Tütün Fabrikası işçileri ve partililer tarafından karşılandı. Mevsimlik işçi olarak çalıştıkları fabrikada bir süre önce kadroya alındıklarını belirten işçiler, 500 işçi adına çiçek takdim etti. İşçiler ayrıca Erdoğan'a tütün yapraklarından yapılan Atatürk posteri de hediye etti.

Başbakan Erdoğan, partisinin il binasının zemin katında Gençlik Kolları'na ait gençlik merkezini de hizmete açtı. Daha sonra il başkanlığında basına kapalı toplantıya geçti. Toplantıya İzmir milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, miletvekili aday adayları katıldı. Başbakan için polisin geniş güvenlik tedbirleri aldığı görüldü.

Erdoğan, şehit cenazesine katılmak üzere şehir merkezinden ayrılışı sırasında gazetecilerin Anayasa değişikliği paketinin veto edilmesi ile ilgili soruları, "Buradan cenazeye gidiyoruz. Geç kaldık." diyerek cevapsız bıraktı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.