Valencia, Ekvador'da futbol öğretiyor.

Valencia, Ekvador'da futbol öğretiyor.

Tecrübeli forvet bu akşam Ekvador'a karşı ikinci maçına çıktığı için Valencia'yı tebrik ediyoruz. Güney Amerika ekibi, Avrupa devi Hollanda ile kozlarını paylaştı.

Hollanda'yı da affetmedi.

Tecrübeli forvet bu akşam Ekvador'a karşı ikinci maçına çıktığı için Valencia'yı tebrik ediyoruz. Güney Amerika ekibi, Avrupa devi Hollanda ile kozlarını betplease paylaştı. İlk açılışını kazanan iki takım maçı 1-1 tamamladı. Portakal sayısı Cody Mathes Gakpo'dan gelirken, kaptan Enner Valencia Ekvador'u eşitledi. 2022 Dünya Kupası'nda 2. Tecrübeli golcü, maçtaki üçüncü golünü atarak ülkesinin yükünü omuzlarına alarak mükemmel bir koşuya daha imza attı.

TARİH YAZMAK

Ekvador milli takımının Dünya Kupası'ndaki son altı golünü atan Ennel Valencia; Scipio (Portekiz), Dünya Kupası tarihinde milli takım için arka arkaya altı gol atan dördüncü oyuncu oldu. Valencia 2022 Dünya Kupası'na damgasını vuracak

Bu arada 2022 FIFA Dünya Kupası'nın Katar'da düzenlenmesi nedeniyle Sivasspor ekibi Antalya Belek'te kamp kuracağını duyurdu. Kırmızı beyazlıların kervanına takımdan ayrılacak olan başarılı futbolcu Dia Saba da katıldı. Grup aşağıdaki adları içerir:

Ratchi, Aladdin Okumuş, Erdoğan Yeirt, Murat Paluli, Kanne Osmanpaşa, Samba Kamara, Robin Yarchin, Frederick Ulvesta, Charles Charles, Clinton Njie, Mustafa Yatabarre, Karol Angelsky, Mehmet Albayrak, Ahmed Musa, Baver Küçükkar, Emre Gökay, Dia Saba, Max Gradel, Goutas, Aaron Appindangoye. Denizlispor,  Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldı ve Bodrumspor evinde oynadı. A. Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak maçın betplease giriş ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Blake, hakemin iyi bir oyun çıkardığını ve eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Brack, "Bence güzel bir maçtı. Hakem arkadaşlar iyi idare etti ve Bodrum Spor iyi oynadı. Geçen hafta hepimiz yenildik ve üzüldük ama iyi bir takımımız olduğunu biliyorduk. Ama olmadığını da biliyoruz" Derinliği olan bir ekibimiz yok, sahip olmadığımızı telafi etmeye çalışıyoruz. Bu hafta bazı oyuncularımızı kullanabileceğimizi düşünüyorum. Bugün çok fazla değişiklik yapamadık ve rakipler olumlu yönlerden yararlandı, biz bundan yararlanamadık" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.