Uzanların yatlarına özel ucuz tarife

Uzanların yatlarına özel ucuz tarife

TMSF tarafından el konulan ve 3,5 yıldır Marmaris Netsel Marina'da bağlı bulunan Uzanlar'a ait lüks yatlar, bakımların ardından ucuz diye belediyeye ait marinaya getirildi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan ve 3,5 yıldır Marmaris Netsel Marina'da bağlı bulunan Uzanlar'a ait ''Freguency'' ve ''Airwaves'' isimli lüks motor yatlar, Aksaz Deniz Üs Komutanlığında yapılan bakımların ardından İçmeler Belediyesine ait marinaya getirildi. Geçtiğimiz ay, 3,5 yıldır bağlı bulundukları Marmaris Netsel Marinadan çıkarılarak Aksaz Deniz Üs Komutanlığında bakıma alınan yatlar, bakımın ardından İçmeler Beldesi Belediyesinin yeni yaptırdığı marinaya bağlandı. Belediye marinasında da yatların bakımının devam ettiği ve güvenlik önlemlerinin artırıldığı gözlendi. Yatların belediye marinasına getirilmesinin sebebinin, Netsel Marina'ya göre daha ucuz olduğu öğrenildi.

-ÖZEL FİYAT BELİRLENDİ-

İçmeler Belediye Başkanı Yavuz Çokberkit, AA muhabirine, belediye meclisi tarafından alınan kararla, yatlara özel fiyat indirimi yapıldığını söyledi. Kararın ve fiyatın 2008 Ocak ayına kadar geçerli olacağını belirten Çokberkit, ''Her iki yatın belediye marinamıza bağlanması için teklif geldi.

Belediye olarak yeni tamamladığımız marinamızda böyle iki yatın ağırlanması hem bize ekonomik olarak destek verecek hem de marinamızda bu büyüklükte mega yatlara hizmet verebildiğimizin gösterecekti. Bunun için özel indirim yaptık ve yat başına ayda belli bir bağlama ücreti uygulanmasına karar verdik. Aldıkları su ve elektrik için de, belediye tarifesi üzerinden fiyat uygulanacak. Yatların Güvenliği TMSF tarafından sağlanıyor'' dedi. Öte yandan yatların Netsel Marinaya olan borçlarının da TMSF tarafından ödendiği öğrenildi



AA

 
 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.