Uygun Fiyata Şehirlerarası Taşımacılık Firmaları

Uygun Fiyata Şehirlerarası Taşımacılık Firmaları

Uygun Fiyata Şehirlerarası Taşımacılık Firmaları

Uygun Fiyata Şehirlerarası Taşımacılık Firmaları

Şehirlerarası taşımacılık hizmeti almak isteyenler işinde uzman ve deneyimli olan firmamızı arayarak kaliteli bir hizmet alabilirler. Taşınma konusu kişiler için oldukça yorucu ve külfetlidir. Eşyaların toplanması, sökülmesi, kaplanması ve paketlenmesi konuları kişilerin zamanını fazla almaktadır. Yoğun iş temposunda çalışan kişilerin de fazla vakti bulunmamaktadır. Firmamız taşınma işleminizi bir gün içerisinde gerçekleştirmekte ve sizlerin az iş yaparak az yorulmanızı sağlamaktadır.

Bünyemizde çalışan elemanlar eşya toplama konusunda uzmandır. Özellikle sökülmesi gereken demonte ürünler parçalara ayrılarak kalın ambalaj malzemeleri ile sarılmaktadır. Böylece çizilme riskini de ortadan kaldırmış olmaktayız. Koltuklarınız, sandalyeleriniz ve çekyat gibi kullanım eşyalarınız da sarılarak özellikle kumaşları her türlü olumsuzluktan korunmaktadır. Beyaz eşyalarınız konusunda da özenli davranmakta, onları çizilmelerden ve darbelerden korumaktayız. İris Express olarak işini iyi yapan bir firma olarak bilinmekteyiz. 15 yılı aşkın bir süredir de nakliyat sektöründe yer almaktayız.

Uygun Fiyata Şehirlerarası Taşımacılıkta Öncü Firma

Şehirlerarası taşıma firmaları arasında köklü bir geçmişe sahip olan firmamızla çalışarak alacağınız kaliteli hizmetin tadını çıkarabilirsiniz. Şöyle ki; bütün eşyalarınızı kendilerine uygun olan ambalaj malzemelerine sardıktan sonra kamyona indirilmesi konusunda asansörlü nakliyat hizmeti sunmaktayız. Bu hizmetle eşyalar çok yüksek katlı olan binalardan bile kolaylıkla indirilmektedir. Evinizin balkon ya da penceresine kurulan seyyar asansörle tüm eşyalar hasarsız olarak kamyona indirilmektedir. Bu da taşınmanıza hem hız hem de güven getirmektedir. Az personelle kısa zamanda taşınmak için asansörlü nakliyat hizmeti tüm müşterilerimize sunulmaktadır.

Şehirlerarası eşya taşıma mesafesi düşünülerek birçok güvenlik önleminin alınması gerekir. Kamyona eşyaların düzenli bir şekilde yerleştirilmesi gerekir. Böylelikle onları yolda oluşabilecek ani fren, engebeli yollar ya da olumsuz hava şartlarından da korumuş olmaktayız. Gidilen yerde yine asansör kurularak tüm eşyalarınız güvenli bir şekilde evinize çıkarılmaktadır. Şehirlerarası nakliyat hizmetleri sadece evler için geçerli değildir. Kişiler ofis, mağaza, iş yeri, atölye, fabrika taşıma konusunda da bizlerden hizmet alabilirler.

Şehirlerarası Nakliyat Hizmetlerimiz

Şehirlerarası taşımacılık firmaları arasında seçimlerinizi yaparken hangi hizmetleri alacağınız konusunda yeterli bilgi sahibi olmanızı önermekteyiz. Bazı zamanlarda uygun fiyatları sizlere sunan firmalar hizmetlerini kalitesiz bir şekilde de verebilirler. Taşınma işleminden önce nakliyat sözleşmesi yaparak yapılması gereken bütün işlerin listelenmesini sağlayabilirsiniz. Bizler sigortalı taşımacılık hizmetlerini de sizlere sunarak eşyalara gelebilecek zararlara karşı önlemler de almaktayız.

Firmamız eşyalarınızı taşınacağınız adrese sorunsuz bir şekilde götürerek bütün yerleşimlerini de yapmaktadır. Eşyaların paketleri açılarak mobilyaların kurulumları yapılır. Beyaz eşyalarınız tesisatlarına bağlanır. Tüm odalardaki yerleşim bitince ortam temizliğine dikkat ederek yanınızdan ayrılırız. Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız bazı marangozluk işlemlerinizi de yapmak için sizlere yardımcı olmaktadır. Uzun yıllardan beri taşımacılık sektöründe yer alan firmamız şehirlerarası nakliyat konusunda da sizlere kaliteli hizmetler vermektedir.

Şehirlerarası Nakliyat Fiyatlarımız

Şehirlerarası taşımacılık fiyatları birçok etkene bağlı olarak değişmektedir. Gidilecek olan yolun kilometre uzunluğu, eşyaların azlık ya da çokluk derecesi, çalışan personellerin sayısı, asansörlü nakliyat hizmeti, eşyaların kaçıncı kattan kaçıncı kata indirileceği ya da çıkarılacağı bu fiyatı etkilemektedir. Ama bizler firma olarak sizlere uygun ve indirimli fiyatlarla yaklaşım göstermekteyiz.

İris Express müşterilerinin bütçesini düşünerek hareket etmektedir. Kaliteli bir taşınma hizmetini uygun fiyatlarla bizlerden alabilirsiniz. Şehirlerarası taşımacılık fiyatları konusunda bizden fiyat teklifi almadan karar vermemenizi tavsiye etmekteyiz. Size sunacağımız hizmetlerin karşılığında talep edelin ücret oldukça makuldür. Firmamızı arayarak ayrıntılı bilgi alabilir ve taşınmanız gereken gün hakkında randevu oluşturabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.