Ünlülerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları

Ünlülerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları

Cumhuriyetin 92. yılı kutlanırken, magazin dünyasının ünlü isimleri bakın Cumhuriyet Bayramı'nda hangi mesajları paylaştı. Cumhuriyet Bayramıyla ilgili mesaj yayınlayan ünlüler, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı..

Cumhuriyetin 92. kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ayrıca sosyal medyanın en çok konuşulanları listesinin başında yer alıyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. kuruluş yıl dönümü nedeni ile, ünlü isimler de Cumhuriyet Bayramı mesajı yayınladı. İşte, o mesajlardan bazıları:

İrfan Değirmenci: Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.  Yarın sabah seçimden önce son yayınımızı yapacağız. 2 kasım sabahı da sonuçlara hep beraber bakarız.

Fatih Portakal: Cumhuriyet Bayramı kutlu oldu. Atatürk, 92 yıldır bu milletin çoğunun kalbindesin, öyle de olacaksın. Ruhun şad, Cumhuriyet ebedi olsun. 

Cem Yılmaz: Cumhuriyet bayramını, değerlerini saygıyla anarak, umutla, şevkle kutlarım. Yarını beklemem. Her gün Cumhuriyet! 

Ceyda Düvenci: Çocukların ölmediği, barış seslerinin kesilmediği, ötekileştirmediğimiz, refah ve fikir özgürlüğü içinde kutlayacağımız bir bayramımız olsun...Cumhuriyet en büyük özgürlüktür... 

Berk Oktay: Korkma,Sönmez bu şafaklarda yüzen Al Sancak.. CUMHURİYET BAYRAMIMIZ Kutlu olsun 

Gülben Ergen: Muhtaç olduğun kuvveti başka yerde arama! BirliktenCumhuriyetDoğar

Yıldız Tilbe: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu ve daim olsun. 

Onur Akay: Hepimizden farklı sesler çıksa da, beraber çok güzel bir bütünün parçasıyız. Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun! BirliktenCumhuriyetDoğar 

Sıla Gençoğlu: 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Daim olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.