Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dolandırıldı mı?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı dolandırıldı mı?

Televizyon çocuğu olarak tanıdığımız TV8 kanalının da sahibi olan Acun Ilıcalı magazin gündemine bakın nasıl geldi. Erzurum'da dolandırılmaya ramak kalan Acun Ilıcalı, bakın neler söyledi. Kendisini Erzurum Valisi olarak tanıtan kişi kim..

Sevilen dizi ve yarışmaların kanalı olan Tv8'in sahibi olan Acun Ilıcalı gündeme yeni haberleri ile geldi. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz yarışması çekimleri için geldiği memleketi Erzurum’da katıldığı televizyon programında, Erzurum Valisi olarak tanıtan bir kişinin kendisini dolandırmaya kalkıştığını söyledi.

Kardelen TV’de yayınlanan Farklı Bakış programında İHA Bölge Müdürü Ayhan Türkez’in sorularını cevaplayan Acun Ilıcalı, nasıl dolandırılmak istediğini şöyle anlattı: “Ünlü olduğunuz zaman bunlar geliyor başınıza. Bir gün Erzurum Valisi diye biri aradı beni. 'Bir öğrencimiz var, yurt dışına gidecek. Biz bir miktar para topladık ancak eksik kaldı, iyi de bir eksik kalmış. Tamamlar mısınız?' dedi. Ben de 'tamamlarız sayın valim' dedim. Karşı tarafın genel tonlamasından, ses tonlamasından bazı şeyleri analiz edebiliyorum. Ben yarışmacılarımı hep mülakatla aldığım için çok ciddi bir insan analistiyim diyebilirim. Konuşmadaki enerjiyi bir valinin üzerinde buldum. Çocuklara vali beyi arayın dedim. Vali bey makamında çıktı, çünkü arayan şahıs bana Ankara yolundayım demişti. Tabi olayı öğrenmiş olduk. Niyetini bozmuş bir vatandaş bizi dolandırmaya çalıştı. Bazen de Atatürkçülük kitabı çok olur. Emekli birisi 'Atatürkçü düşünceyle ilgili güzel bir kitap var' dedi. Kitap çok masum geldi. 'Neden almayalım' dedim. Hemen alın diye komut verdim. Sonra kitabın fiyatı geldi 12 bin TL. Bu birazda legal dolandırıcılık şekli, kitap ne kadar 25 bin TL. Bunları yaşıyoruz” dedi.

ACUN ILICALI KİMDİR?

Ali Acun Ilıcalı veya en bilindik adıyla Acun Ilıcalı (d. 29 Mayıs 1969: Edirne, Türkiye); Türk sunucu, yapımcı ve girişimci. Acun Medya'nın kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. TOBB Genç Girişimciler Kurulu üyesidir. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunudur.[4]Televizyonculuğa Show Tv'de başlamıştır. İlk kez Beşiktaş muhabirliği yapmıştır.[5] 2002 yılında "Acun Firarda" adlı gezi-eğlence içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2006 yılında program sona ermiştir. 2004 yılında "Acun Medya" adlı şirketi kurmuştur. 2004-2006 yılları arasında "Fear Factor" adlı korku-gerilim içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2007-2010 yılları arasında "Var mısın Yok musun" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2006 yılında "Survivor Türkiye" adlı yarışma içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2007-2008 yılları arasında "Yoksa Rüya mı?" adlı aktüel içerikli televizyon programının yapımcılığını yapmıştır. 2008-2014 yılları arasında "Söyle Söyleyebilirsen" adlı ses yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını yapmıştır. 2009 yılında "Devler Ligi" adlı futbol içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 2009 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" adlı yetenek yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmaya başlamıştır. 2010-2011 yılları arasında "Yok Böyle Dans" adlı dans yarışması içerikli televizyon programının yapımcılığını ve sunuculuğunu yapmıştır. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.