Ümit Milli Futbol Takımı'nın Avusturya sınavı

Ümit Milli Futbol Takımı'nın Avusturya sınavı

Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Bochum'da forma giyen Asano'nun bir buçuk yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Bochum'da forma giyen Asano'nun bir buçuk yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Okanbrook, lig başında ismi açıklanmayan Rashika, antrenmanlarda önce hazırlanıp takıma uyum sağlıyor, sahada ideal verimini yakalamaya devam ediyor ve Yousuf Mier ile benzer bir süreç yaşayacak. Kiralık gitmesine izin vermeyen Brook'un, Yusuf'u idmana hazırladığı ve kısa süreli mutluluğun ardından ilk 11'e girmesini sağladığı bildirildi.

Avusturya U21 milli takımının Türkiye ile oynadığı maçta iyi bir performans sergileyen ve sakatlığından tamamen kurtulan 19 yaşındaki kanat betlobi oyuncusu, kupa öncesi Okan Bey ile de görüşerek formayı giymek istediğini dile getirdi. 24 yaşındaki Galatasaray defans oyuncusu Victor Nelson, Katar'daki Dünya Kupası'nda Danimarka'yı temsil ederken transferi hakkında anlamlı açıklamalar yaptı. Sevilla ile yakından ilgilenen genç stoper, "Anı yaşıyorum. İleride ne olur bilmiyorum, bekleyip göreceğiz. Mümkün olduğunca odaklanmaya çalışacağım." Bir sonraki maça... Gelirse bırakırım. Galatasaray'da Sevilla'ya mı yoksa başka bir kulübe mi giderim bakarız" dedi.

"Evet derler mi bilmiyorum"

Nelson, Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılma olasılığı hakkında şunları söyledi: "Kulübüm Galatasaray'dan transferim hakkında ne yapacağımı duymadım. Söz yok. Transfer haberleri büyüyor, anlıyorum. Herhangi bir transfer bilgisi alamayan Siyah Beyazlılar, sarı-kırmızılı kulüpten Leo Dubois'ya baskın düzenlemeyi planlıyor. Galatasaray cephesi, görev süresinin başında 2.5 milyon avroya transfer olan 28 yaşındaki futbolcuyu 5 milyon avro karşılığında serbest bırakmaya hazır.

“ Fenerbahçe Futbol Ekibi olarak; ilişik olduğu toplumun en kuvvetli parçası, hassasiyetlerinin sahiplenicisi, ülkesinin değerlerine sıkı betlobi giriş sıkıya bağlı Cumhuriyet’in Feneri olan Kulübümüzün; Cumhuriyet’in 100.yılı için duyduğu heyecanı, Ata’sının izinde attığı ve atacağı adımları, gururla sahipleniyoruz… Fenerbahçe’nin, tarihten bugüne, 7’den 70’e milyonların kalbinde edinmiş olduğu eşi olmayan yerde paye sahibi olan futbol ekibi olarak bu mevzuda bizim de sorumluluğumuz bulunduğunu düşünüyoruz. Bu güzel ülkenin, bu fedakâr milletin, Yüce Önder Mustafa Kemal Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bir yüzyıl ilkin Anadolu’da süregelen, Cumhuriyet’le taçlanan mücadelesine minnet, saygı ve bağlılığımızı göstermek adına; geleceğin mimarı olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nde; ‘Anadolu’da Bir Kızımız Var’ diyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.