Ulusoy'a soğuk duş

Ulusoy'a soğuk duş

Başbakan Erdoğan'a bu yılki şampiyonluk mücadelesi soruldu. Başbakan Haluk Ulusoy'u şoke eden bir cevap verdi..

Ertuğrul Özkök: Bu yıl şampiyonluk biraz zor oldu.

Erdoğan: Bu Federasyon’la başka ne olabilir?

Futbol kamuoyunda dünün en çok konuşulan konusu; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Hürriyet’te yayımlanan sözleri idi. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’e röportaj veren Erdoğan, Özkök’ün Fenerbahçe için söylediği; "Bu yıl şampiyonluk biraz zor oldu" sözlerine, "Bu Federasyon’la başka ne olabilir?.." karşılığını verdi.

AÇIKLAMAYA 2 FARKLI TEPKİ

Başbakan’ın cevabı kısaydı ama son derece anlamlıydı; Futbol Federasyonu ve başkanı Haluk Ulusoy hakkında olumlu düşünmediğini tek cümleyle ifade ediyordu. Erdoğan’ın bu sözleriyle ilgili olarak Futbol Federasyonu yöneticilerinden, otoritelerden ve bazı kulüp başkanlarından görüş aldık. Kimileri "Başbakan haklı" dedi, kimi "Talihsiz bir açıklama" görüşünü savundu.

FEDERASYON SESSİZ KALDI

Bir federasyon yöneticisi, konu ile ilgili olarak, "Herhangi bir yorum yapmayacağız. Ortam şu anda sakin bu sakinliğin devam etmesini istiyoruz. Bir açıklama yaparsak yanlış anlaşılabilir" derken, Fenerbahçe yöneticileri de Erdoğan’ın konuşmasını haklı bulduklarını ama bir yorum yapmayacaklarını söylediler.

Hürriyet


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.