Uluslararası Sappi Ödülleri

Uluslararası Sappi Ödülleri

A4 Ofset Uluslararası Sappi Ödüllerinde 3. Kez Finalist

Dünyanın önde gelen kuşe kağıt üreticilerinden “SAPPI”nin dünya çapında düzenlediği “ European Printers of The Year – Avrupa’da Yılın Matbaası” yarışmasında Türkiye’nin önde gelen matbaalarından A4 Ofset,  3. kez finale kaldı. Geçtiğimiz iki sene de Türkiye’ye baskı alanında bronz ve gümüş iki ödül getiren A4 Ofset,  Mayıs Ayı’nın 25’inde Atina’da yapılacak “Sappi European Printers of The Year” yarışmasında 2007 yılı için derecelendirilecek.


18 Mayıs 2007, A4 Ofset, İstanbul- Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen matbaaları arasında yer alan A4 Ofset, SAPPI’nin her yıl düzenlediği “European Printers of the Year – Avrupa’da Yılın Matbaası” ödülüne bu sene, dünyaca ünlü Amerika’lı tasarım şirketi Pentagram Design için bastığı katalogla aday gösterildi. A4 Ofset dünyaca ünlü tasarım şirketi Pentagram’a Türkiye’den iş yapan tek matbaa.
 

Sappi’nin 1993 yılından beri düzenlediği ve bu yıl 15.si gerçekleştirilecek olan “European Printers of the Year – Yılın Matbaası” ödülünde basılı işler katalog, broşür, kitap, matbaa promosyonu, ambalaj, faaliyet raporu, takvim, dergi ve genel baskı işleri alanında 9 kategoride değerlendiriliyor. A4 Ofset 2007 yılı için “katalog” dalında verilecek altın, gümüş veya bronz ödül için tüm Avrupa’dan finale kalan 3 örnek arasında yer alıyor.   

Avrupa bölgesi için düzenlenen “European Printers of the Year – Avrupa’da Yılın Matbaası” yarışmasına Türkiye’den ilk kez, bir matbaa 3 yıldır üst üste aday gösteriliyor. 2005 senesinde bronz, 2006 senesinde gümüş madalya ile değerlendirilen A4 Ofset’in ödülü, 25 Mayıs 2007 akşamı Atina’da yapılacak tören ile açıklanacak. Tüm Avrupa’dan katılan binlerce örnek içinden ilk üçe girmeyi başaran A4 Ofset’in bastığı katalog, ülkemizden katılan 120 aday iş içinden ödüle layık görülen tek örnek.

25 Mayıs 2007’de Atina’da düzenlenecek olan “European Printers of the Year – Avrupa’da Yılın Matbaası”yarışmasında Altın Madalya’ya layık olacak kategori birincileri yeri ve zamanı o gece açıklanacak ve final etabı olan “Printer of the Year” yarışmasında ülkelerini temsil etmeye hak kazanacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.