Uğur Gazi Yorgun vesilesi ile İnönü’den skandal teklif

Uğur Gazi Yorgun vesilesi ile İnönü’den skandal teklif

Nişantaşılı olan Uğur Gazi Yorgun vesilesi ile Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü tarafından 2017 yılının ilk meclis toplantısında skandal yaratacak bir teklif sunuldu.

BU TEKLİF ŞİŞLİ’DE SIKINTILAR YARATACAK

2017 yılının ilk meclis toplantısında Şişli Belediyesi’nin ilk icraatı, 17 spor kulübünün olduğu Şişli’de sadece Nişantaşı Spor Kulübü ile birliktelik yapabilmek için Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye yetki verilmesi teklifi Şişli’de sıkıntılar yaratacak.

İKİNCİ TOPLANTIDA BU SKANDAL DÜZELTİLEBİLİR

Şişli Belediye Meclisi’nin ilk oturumunda sunulan bu skandal teklif oy birliği ile komisyona havale edildi. Eğer bu teklifte bir değişiklik yapılmaz ise Perşembe günü yapılacak ikinci meclis toplantısında oylamaya sunulacak. Bu oylamada da bu karar geçerse bu skandal karar yürürlüğe girmiş olacak.

ŞİŞLİ’DE 17 KULÜBÜ VARKEN NİŞANTAŞI’NIN FARKI NE?

Şişli Belediyesi’nin yaptığı bu skandal teklifin hala düzeltilme şansı var. Nişantaşı’na sunulan bu imkânların tüm kulüplere uygulanması ile bu skandal karardan dönülmüş olunur.

Düzeltilme imkânı varken, Şişli’de 17 spor kulübüne rağmen hala sadece Nişantaşı Spor Kulübü ile birliktelik yapılmak üzere Hayri İnönü’ye yetki verilmekte ısrar edilirse Şişli tarihine geçecek bir skandal karara imza atılmış olunacak.

BAŞKACA HESAPLAR MI VAR?

Bunlar gerçekleşmez ise bu kararla aynı zamanda da Şişli’deki kulüpler birbirine düşürülecek ve ayırımcılık yaratılmış olunacak. Tüm bunlara rağmen böylesi bir teklifin hala düzeltilmemesi durumunda da bu teklifin altında başkaca hesapların olduğu yorumlarına neden olacak.

İNÖNÜ’NÜN BU ISRARIYLA AYIRIMCILIĞI İSPATLANACAK

Bu yorumları da güçlendirecek daha birçok olayda yaşanmaya başlamıştı. Bunların en önemlilerinin başında da İnönü’nün Şişli’deki bazı spor kulüplerine kulüp binası için yer kiralarken diğerlerine bu yardımı yapmaması olmuştu. Son dönemlerde de buna benzer birçok olayın artması ile spor kulüpleri arasında ayırımcılık zirveye taşınmıştı. Bu ayırımcılıkla da gün geçtikçe tepkilerin artmasına neden olmaya başlamıştı.

İNÖNÜ’NÜN İSTEDİĞİ İLE DERNEK AKTİFLEŞTİRİLMİŞTİ

Şişli’de 17 kulübün birleştiği Şişli Kulüpler Birliği adı altında bir çatı dernekleri vardı. Bu dernek tüm kulüpleri temsil etmek ve adaleti sağlamak üzere bir araya gelmişti. Derneğin bir geçmişi vardı ama Hayri İnönü döneminde ve onun isteği ile daha da aktif hale getirilmişti.  

İNÖNÜ SÜREKLİ SÖZ VERDİ AMA TUTMADI

İnönü her açıklamasında Şişli’deki spor kulüplerine destek olacağını ifade etmesine rağmen sözünü tutmadı ve Şişli’deki kulüplerin sıkıntıları bir türlü çözülmedi. Şişli’deki spor kulüpleri bu kadar sıkıntı yaşarken İnönü’nün hala sadece Nişantaşı Spor Kulübü ile birliktelik yapmak istemesi tepkilerin daha da artmasına neden olacak.

Hayri İnönü’nün ilk başlangıçta tüm spor kulüplerine eşit mesafede olacağı sözüne rağmen gerçekleşmemesi tam tersine kulüpler arasında ayırımcılığın başlaması ilk başlangıçta anlaşılamamıştı. Ama tüm ibreler Uğur Gazi Yorgun’u göstermekteydi.  

BU TEKLİF UĞUR GAZİ YORGUN’U GÜNDEME TAŞIYACAK

Şişli Belediyesi’nin sadece Nişantaşı Spor Kulübü ile birliktelik kurma teklifi ile birçok gizem ortaya çıkmaya başladı. Çünkü Uğur Gazi Yorgun ile ilgili geçmişte de birçok iddialar gündeme gelmekteydi. Ama iddiadan öte geçmemekteydi. İşte alınacak bu kararla tüm iddialar adeta gerçekleşmiş olacak.

UĞUR GAZİ YORUGUN TEK ADAM MI?

Uğur Gazi Yorgun ’un Nişantaşılı olması, sürekli belediyeye Nişantaşı’ndan personel alması ve en önemlisi de Uğur Gazi Yorgun ile iyi geçinmeyen herkesin cezalandırıldığı ile ilgili birçok iddialar gündeme getirilmekteydi. Böylesi bir ortamda, üstelikte bu teklifin de düzeltilme şansı varken hala düzeltilmemesi adeta tüm bu iddiaların doğruluğunu ispatlamış olacak.

Şişli Gazetesi olarak verilen bu teklifin karara bağlanacağı Perşembe günü yapılacak ikinci meclis toplantısında bu skandal olayın takipçisi olacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum