Tüyler ürperten bir cinayet haberi

Tüyler ürperten bir cinayet haberi

3 çocuk annesi kadın, 5 aydır aşk yaşadığı dostuyla bir olup, ilaçla uyuttuğu eşini başını keserle parçalayarak öldürdü. Hunharca işlenen cinayeti cep telefonu mesajları çözdü.

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki olay, Numune Evler Mahallesi'ndeki Zümrüt Apartmanı'nın 5. katında meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk annesi Havva Ö. (37), telefonda yanlış numara sonucu tanıştığı Muhammet O. (26) ile görüşmeye devam etti. 5 aydır Muhammet O. ile aşk yaşayan Havva Ö., bir süre sonra eşi İbrahim Ö.'yü (54) öldürmek için dostuyla plan yapmaya başladı. Eşini öldürmek için yemeğine zehir koyan Havva Ö., ilk denemesinde amacına ulaşamadı. Hastaneye gittiğinde yemekten zehirlendiğini öğrenen İbrahim Ö., eşinden şüphelenmedi. Zehirleyerek öldüremediği eşini ortadan kaldırmak için dostuyla ikinci kez plan yapan Havva Ö., eşini, içeceğine uyku hapı atarak uyuttu. Daha sonra dostunun cep telefonuna "Uyudu, haydi gel" diye mesaj atan Havva Ö., çocuklarını uyuttuktan sonra gece yarısı Muhammet O.'yu eve aldı. Uyuyan İbrahim Ö.'yü başını keserle parçalayarak öldüren aşıklar, daha sonra cesedi denize atarak ortadan kaldırmak için poşete sarıp, İbrahim Ö.'ye ait 31 VE 069 plakalı minibüsün bagajına koyarak evden ayrıldı. Sabah 05.00 sıralarında devriye gezen polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan minibüs, takviye polis ekiplerinin yardımıyla durduruldu. Araçta yapılan aramada, poşete sarılmış ceset bulunurken, Muhammet O. ve Havva Ö. gözaltına alındı. Aşıklar, polise verdikleri ilk ifadede, cinayeti birlikte planlayıp işlediklerini itiraf etti.

Polisin yaptığı araştırmada, evin yatak odası ile banyosunun kanlar içerisinde olduğu ve ikilinin, cinayeti işleme konusunda cep telefonuyla mesajlaştıkları tespit edildi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlıları tutuklanarak cezaevine gönderilirken, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

9 yıllık evli Havva Ö. ve İbrahim Ö. çiftinin en büyüğü 7 yaşında olan 3 çocuğu ise akrabalarına teslim edildi.

İkinci eşi Havva Ö. ve dostu tarafından öldürülen İbrahim Ö.'nün Dörtyol'da toprağa verileceği öğrenilirken, Kaymakam Hayri Sandıkçı, "İlçemizde böyle hunharca bir cinayetin yaşanması bizleri üzmüştür. İbrahim Ö. iyi bir insandı" dedi.

İHA


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.