Turnike sistemleri satış firması

Turnike sistemleri satış firması

Fiziksel güvenlik teknolojisine giriş yapmak için turnike geçiş kontrol sistemleriyle ilgili temel bilgileri bir araya getirdik.

Turnike sistemleri satış firması arıyorsanız eğer hoş geldiniz. Bir binaya giren ve çıkan insanların gelgitleri ile sorunsuz bir şekilde çalışmak üzere tasarlanan turnike geçiş kontrolü, etkili olduğu kadar göze batmayan olmalıdır. Yetkisiz kişileri dışarıda tutmak için turnike kapıları ve bariyerler mevcut olsa da, doğru erişime sahip olanlar için mümkün olduğunca pratik olmalıdır.

Turnikeler Nedir?

Erişim kontrol turnikeleri, belirli bir binaya veya alana girişi genellikle birer birer otomatik olarak düzenler. Çoğu turnike kapısı, çalışmak için yalnızca düşük güç gerekmektedir, bu sebeple güvenli çalışma voltajı ile kurulmaktadır. İnsansız turnike sistemleri, insan müdahalesine gerek kalmadan yalnızca belirli güvenlik bilgilerine veya kimlik bilgilerine sahip olanlara erişim sağlayacak şekilde programlanabilir.

Turnikeler Nerelerde Kullanılır?

Bir alana girişi kabul eden veya reddeden gerçek bariyer donanımı olarak, turnike kapıları sadece içinden kimin geçebileceğini değil, aynı anda kaç tane geçebileceğini de kontrol eder. Yerleştirildiklerine bağlı olarak, yayaları veya araçları kabul etmek için farklı tip ve boyutlarda geçiş kontrol turnikeleri kullanılabilir.

Turnike Sistemleri Satış Firması

Turnike sistemleri şaşırtıcı derecede çok yönlü olabilir. Anahtarlamalı turnike çalışma modları, işlevlerini bir yönde tek geçişe izin vermekten her iki yönde tek geçişe, her iki yönde kilitliden bir veya iki yönde serbest geçişe kadar değiştirebilir. Bir kilit odası erişim modu, ekstra güvenlik için bir turnikeye bir seviye video veya biyometrik doğrulama ekleyebilir.

Turnike Sistemleri Fiyatları Ne Kadar?

Turnike sistemlerinin fiyatları sistemden sisteme değişkenlik gösterebilmektedir. Satın almak istediğiniz sistemin özellikleri fiyatı belirleyen en önemli etkenler arasında yer alıyor. Doğru fiyat bilgisi alabilmek için yazılım vitrin firmasıyla iletişime geçebilirsiniz. Yazılım Vitrin ile personel kontrol sistemleri ve geçiş kontrol sistemleri gibi hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Turnike sistemleri satış firması olan yazilimvitrin.com aracılığıyla ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.